Mini-waterkoker

SIERLIJK EN KLEURRIJK

SMEG KLF05 mini-waterkoker uit de Jaren 50-lijn, is met zijn sierlijk en kleurrijk voorkomen een iconisch object met een onmiskenbaar design, van Raffaella Mangiarotti en Matteo Bazzicalupo (Deepdesign). Dankzij het compacte formaat staat hij perfect in elk interieur, zelfs wanneer u maar een beperkte ruimte heeft.

RETROSTIJL

De retrostijl van de KLF05 waterkoker komt naar voren in de verscheidenheid aan verkrijgbare kleuren: pastelkleuren zoals crème, groen, roze en blauw, en stoere tinten, zoals rood, zwart en wit, versterken de chromen bodem en de roestvrijstalen details van de schenktuit en de bedieningsknoppen.

EEN STIJLVOLLE KLEINE PAUZE

De mini-waterkoker van SMEG heeft een vermogen van 1400 Watt en een inhoud van 0,8 liter, voor een minimale waterverspilling. Hij is geschikt voor allerlei omgevingen, van uw thuiskantoor tot uw woonkamer, en kan ook een hotelkamer een coole uitstraling geven. De dubbele wand met RVS binnenzijde houdt het water langer warm, waar de plastic buitenkant er juist voor zorgt dat de buitenzijde koel aan blijft voelen.

GEMAK EN VEILIGHEID

SMEG levert niet in op comfort: de praktische bodem met een 360 graden draaivoet maakt hem gemakkelijker in gebruik en de antislip-pootjes zorgen voor goede stabiliteit. Daarnaast is de handmatige opening met een hoek van 80 graden ontworpen om de kan gemakkelijk op te vullen.

De SMEG KLF05 waterkoker is snel en betrouwbaar, en garandeert veilig gebruik: hij schakelt automatisch uit wanneer hij het kookpunt bereikt, evenals wanneer er niet genoeg water is of de waterkoker los is van de bodem.

EEN WAAR DESIGNICOON

De nieuwkomer in het SMEG assortiment klein huishoudelijke apparaten is ideaal om iedere omgeving te voorzien van onmiskenbare stijl, die altijd de blik vangt: afzonderlijk of in combinatie met onze andere 50-style esthetische producten.