Logo Smeg

Wasmachines

Wassen in stijl

Design, functionaliteit en optimaal gebruiksgemak karakteriseren de vrijstaande en inbouw wasmachines en was-droogcombinaties van Smeg.

De vrijstaande machines hebben een bijzonder en uniek design door het Jaren 50 of roestvrijstalen design. De inbouw wasmachines kunnen geheel geïntegreerd worden achter een keukenkastje, waardoor ze geheel kunnen worden onttrokken aan het zicht.

De wasmachines en was-droogcombinaties van Smeg zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen om maximale prestaties te garanderen. Zo heeft de roestvrijstalen kuip van de machines van Smeg slechts één laspunt, om corrosie te voorkomen. Daarnaast is de kuip omhuld door verzinkt plaatijzer dat alle mechanische belasting absorbeert en dienst doet als waterreservoir. Om de machines op lange termijn te beschermen tegen roest en verwering, is de carrosserie gemaakt van 12/10 gegalvaniseerd staal.

Verder zijn alle wasmachines en was-droogcombinaties van Smeg voorzien van Total Acquastop, ter bescherming tegen overstroming. De ruime deuropening biedt maximaal gebruiksgemak en de grote laadcapaciteit van 6 a 7 kg (wassen) en 4 kg (drogen) zorgt voor optimale efficiëntie.   

 • LSTA147

  Volledig te integreren was-droogcombinatie Energieklasse BA

  DETAILS
 • LST147-2

  Volledig te integreren wasmachine Energieklasse A++B

  DETAILS
 • LBB14CR-2

  Vrijstaande wasmachine jaren `50 Crème Energieklasse A++B

  DETAILS
 • LBB14WH-2

  Vrijstaande wasmachine jaren `50 Wit Energieklasse A++B

  DETAILS
 • LBB14PB-2

  Vrijstaande wasmachine jaren `50 Lichtblauw Energieklasse A++B

  DETAILS
 • LBB14PK-2

  Vrijstaande wasmachine jaren `50 Roze Energieklasse A++B

  DETAILS
Reset filters