SMEG SHOWROOM AMSTERDAM

In het centrum van Amsterdam, op ongeveer 20 minuten lopen van het Centraal Station, of twee haltes met tram 26 naar halte Kattenburgerstraat, bevindt zich de showroom van Smeg. In een ruimte van meer dan 500 m² wordt het gehele assortiment van vrijstaande en inbouwapparatuur van Smeg op een stijlvolle wijze gepresenteerd. In de showroom kunt u terecht voor o.a. productinformatie, oriëntatie en deskundig advies.

 

SMEG Showroom Amsterdam
Withoedenveem 12 1019 HE Amsterdam 
Tel.: +31 020 - 44 90 120
Fax : +31 020 - 35 82 640
E-mail: showroom@smeg.nl 

Showroom

In verband met de actuele ontwikkelingen en maatregelen van de Rijksoverheid met betrekking tot het Coronavirus heeft ook Smeg Nederland maatregelen getroffen.

Om verantwoordelijkheid te nemen verdere verspreiding van het virus te beperken hebben wij besloten onze showroom tot nader order te sluiten. Dit is essentieel voor de zogeheten sociale onthouding en veiligheid voor u en onze medewerkers.

We zullen u van afstand zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook hebben we speciaal een bericht vanuit onze service afdeling over huisbezoeken en service op onze website geplaatst.

Wij volgen nauwgezet de richtlijnen van de Rijksoverheid, RIVM en GGD. Mochten er ontwikkelingen zijn brengen we u hiervan op de hoogte.

Wilt u meer weten? Dan kunt u telefonisch contact met ons op te nemen via 020 44 901 20  of per e-mail:

info@smeg.nl

onderdelen@smeg.nl

service@smeg.nl

boekhouding@smeg.nl

marketing@smeg.nl

We hopen dat u gezond bent en blijft. We willen ook vanuit Smeg iedereen die zich iedere dag keihard inzet een hart onder de riem steken.