Logo Smeg

Smeg Keukenmachine Winactie

WIN WIN WIN

ACTIEVOORWAARDEN

De Promotor is Smeg Nederland 

Deze Promotie wordt niet gesponsord, onderschreven of verricht door Instagram of op welke manier dan ook verbonden met Instagram. 

ALGEMENE VOORWAARDEN 

1. Op alle deelnemers zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

2. Slechts 1 deelname per persoon is toegestaan. Deelnemers die een valse naam of adres opgeven worden gediskwalificeerd. 

3. Iedereen die niet volgens de regels meespeelt wordt onmiddellijk gediskwalificeerd. 

4. Deelname aan de “Smeg keukenmachine” wedstrijd (“De Promotie”) is open voor personen die woonachtig zijn in een van de deelnemende markten (Nederland) en ouder zijn dan 18 jaar. Met uitzondering van: 

. personeelsleden van Smeg 

. zijn communicatie- en adviesbureau’s 

. en hun respectievelijke familieleden die onder hetzelfde dak woonachtig zijn. 

Smeg Nederland behoudt zich het recht voor om bewijs van leeftijd en/of bewijs van ingezetenschap te vragen.  

5. De promotie is op geen enkele manier gesponsord, georganiseerd of gedaan door of geassocieerd met Instagram. Deelnemers zijn zich er van bewust dat zij persoonlijke gegevens verstrekken aan Smeg Nederland als de eigenaar van de Instagrampagina, en niet aan Instagram zelf. 

 

 

HOE MEE TE DOEN 

6. De wedstrijd is als volgt. Smeg Nederland post het volgende:

WIN WIN WIN Hé keukenprinses! Leef je uit! Laat je gaan! Maak nu kans op de nieuwe keukenmachine van Smeg!

Kun jij net zoals Sabine van @ohmyfoodness, of misschien wel beter, een mooie Smeg geïnspireerde taart bakken? Aarzel dan niet en ga aan de slag!

Hoe kun je meedoen?

-          Bak je favoriete taart die geïnspireerd is op het Smeg design/ de Italiaanse keuken

-          Maak een foto en plaats deze op instagram

-          Tag @Smeg_Nederland en gebruik #WinMetSmeg

(Zorg ervoor dat je profiel op openbaar staat anders kunnen wij de post helaas niet zien!)

De winactie loopt tot 3 juni, de winnaar wordt op 10 juni bekend gemaakt!

De winnaar wordt gekozen op basis van het design en de creatie, dus doe extra je best om de Italiaanse stijlen terug te laten komen. En wie weet mag jij de nieuwe Smeg keukenmachine in favoriete kleur uitkiezen  (crème, zwart of rood).

 

 

Individuen mogen deelnemen aan de promotie door de Instagrampagina @Smeg_Nederland te vermelden in een door hen geplaatste post met #winmetsmeg

7. De Promotie start om 11.00 uur op woensdag 8 mei 2019 en zal sluiten om 00.00 uur op maandag 3 juni  ("Promotie Periode). 

8. Naast de genoemde eisen in deze algemene voorwaarden moeten deelnemers ook een geldig Instagramaccount hebben dat privé berichten toestaat.  

DE PRIJZEN 

9. De prijs bestaat uit één Smeg keukenmachine*voor één individu.  

10. De winnaar (1) wordt geselecteerd door selectie van de de meest orginele post/ taart die het beste bij het Smeg design/ Italiaanse levensstijl past . Een onafhankelijke jury die de winnaar zal aanduiden, bestaat onder andere uit personeelsleden van Smeg Nederland B.V. De jury zal haar beslissingen in geen geval moeten rechtvaardigen. Deze zijn onherroepelijk. 

11. De winnaar (1) moet een inwoner zijn van Nederland.  

13. De prijs kan niet worden verdeeld.  

14. De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar en er is geen alternatief in contanten, of een andere vorm van compensatie. 

15. De naam van de winnaar wordt gepost onder de Promotie Post en wordt ook gecommuniceerd naar de winnaars via een Private Message op Instagram op 10 juni 2019.

*De winnaar kan kiezen uit de keukenmachine SMF03RDEU rood, SMF03BLEU zwart of de SMF03CREU crème.

HOE TE CLAIMEN 

16. De winnaar heeft 7 dagen om het thuisadres naar Smeg Nederland te sturen. Als Smeg Nederland de gegevens van de winnaar niet binnen 7 dagen binnen heeft, wordt de winnaar geacht de prijs te hebben verbeurd en kan Smeg Nederland, naar eigen goeddunken, een andere winnaar kiezen. 

 

ALGEMEEN 

17. Alle persoonlijke informatie wordt alleen maar gebruikt voor deze Promotie. 

18. Smeg Nederland behoudt zich het recht om de Promotie te annuleren, te beëindigen, te wijzigen of te schorsen en / of te variëren in de regels op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving. 

19. Smeg Nederland kan elk individu diskwalificeren, als diegene met betrekking tot de promotie zich in de ogen van Smeg Nederland ongepast gedraagt. Zij (Smeg Nederland) kan dit doen naar eigen goeddunken. 

20. De beslissing van Smeg Nederland is definitief en wettelijk bindend. 

22. Deze Promotie en de algemene voorwaarden zijn volgens de richtlijnen van de Nederlandse wet en zijn onderworpen aan de exclusieve bevoegdheid van Nederland.