Logo Smeg

Voorgerechten

  • FRITTATINE AL FORNO CON PATATE E ERBE AROMATICHE | Smeg NL

    FRITTATINE AL FORNO CON PATATE E ERBE AROMATICHE

    (Omelet met aardappelen en aromatische kruiden)

    Schil de aardappelen en snijd ze in stukken en kook ze tot ze een beetje zacht zijn. Hak de ham in blokjes. Bak de aardappelen licht in een beetje olijfolie en breng op smaak met zout en peper en een snufje van de gehakte kruiden.Meng in een kom de eieren en de Parmezaanse kaas en breng op smaak met zout en meer...

    DETAILS >
  • MUFFIN AL PARMIGIANO REGGIANO | Smeg NL

    MUFFIN AL PARMIGIANO REGGIANO

    (Parmezaanse kaas muffins)

    Meng de boter en eieren met een snufje zout en vers gemalen peper in een kom. Voeg de kaas toe en voeg al roerend een klein beetje melk toe.Mix het bakpoeder met de bloem en roer alles, samen met de resterende melk, door het natte kaasmengsel.Doe de mix in muffinvormpjes en bak ze in 25-30 minuten goudbruin meer...

    DETAILS >
  • SFORMATINI DI PECORINO CON PANCETTA CROCCANTE | Smeg NL

    SFORMATINI DI PECORINO CON PANCETTA CROCCANTE

    (Pecorino flans met krokante pancetta)

    Smelt de boter in een braadpan, voeg de bloem toe en laat ongeveer een minuut bakken. Voeg de melk toe en breng het geheel aan de kook. Voeg vervolgens de pecorino toe en verwarm het geheel tot de kaas helemaal is gesmolten. Breng op smaak met een snufje zout. Verwarm het geheel een beetje en voeg vervolgens meer...

    DETAILS >
  • TARTELLETTE CON FUNGHI, ZUCCA E ACETO BALSAMICO | Smeg NL

    TARTELLETTE CON FUNGHI, ZUCCA E ACETO BALSAMICO

    (Taartjes met eekhoorntjesbrood, pompoen en balsamico azijn)

    Voor het pastei deegVerwarm de oven voor op 180°C.Zeef de bloem en meng dit, in de keukenmachine, met de boter tot een kruimelige massa ontstaat. Voeg het losgeklopte ei, 2 eetlepels water en een snufje zout toe en meng dit tot alle ingrediënten zijn vermengd en een stevig deeg ontstaat.Wikkel het deeg in meer...

    DETAILS >
  • TORTA DI ZUCCA CON PATATE | Smeg NL

    TORTA DI ZUCCA CON PATATE

    (Taart van pompoen en aardappel)

    Verwarm de oven voor op 200°C.Kook de aardappelen in gezouten kokend water.Snijd ondertussen de pompoen in dunne plakjes, bestrooi met wat zout en bak de stukjes in de oven gaar gedurende 20 minuten op 200°C.Voor de gâteau van aardappelStamp de gekookte aardappelen fijn tot een puree en breng op smaak met meer...

    DETAILS >