Logo Smeg

Pasta gerechten

  • CANNELLONI DI CRESPELLE CON BROCCOLO ROMANO E PESCE | Smeg NL

    CANNELLONI DI CRESPELLE CON BROCCOLO ROMANO E PESCE

    (Cannelloni van flensjes met broccoli en vis)

    Voor de flensjes Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat het mengsel circa 1 uur rusten. Verwarm een koekenpan voor de flensjes en vet deze in met een beetje boter. Doe een beetje van het mengsel in de pan en bak de flensjes in een paar seconden aan beide kanten gaar. Voor de vulling en de meer...

    DETAILS >
  • LASAGNE BIANCHE | Smeg NL

    LASAGNE BIANCHE

    (Witte lasagne)

    Snijd de ui, selderij en wortel in kleine blokjes. Bak de gesneden groente in de boter en voeg het vlees, de paddenstoelen, de nootmuskaat en zout en peper toe. Bak alles op laag vuur voor circa 20-30 minuten.Voeg daarna de gezeefde tomaten en de melk toe en kook alles op laag vuur voor circa 1 uur. Voeg, meer...

    DETAILS >
  • PASSATELLI IN BRODO | Smeg NL

    PASSATELLI IN BRODO

    (Passatelli in bouillon)

    Maak een smaakvolle bouillon van vlees en kip. Meng de broodkruimels met de Parmigiano Reggiano, de eieren en nootmuskaat, totdat een stevig deeg ontstaat.Druk de pasta door een zeef met middelgrote gaten, zodat er pastastrengen ontstaan. Snijd de pastastrengen af op een lengte van circa 2 cm (passatelli). meer...

    DETAILS >
  • TORTELLI DI ERBETTE | Smeg NL

    TORTELLI DI ERBETTE

    (Kruiden tortelli)

    Pasta:Maak een berg van de bloem met in het midden een kuiltje. Breek de eieren in het kuiltje en meng alles goed door elkaar. Laat de pasta, overdekt, rusten voor minimaal 30 minuten.Vulling:Verwarm de spinazie in een pan. Trek de spinazie uit elkaar zodra deze goed verwarmd is, laat uitlekken en snij het meer...

    DETAILS >
  • TORTELLI DI ZUCCA | Smeg NL

    TORTELLI DI ZUCCA

    (Pompoen tortelli)

    Pasta:Maak een berg van de bloem met in het midden een kuiltje. Doe hierin de eieren en een snufje zout. Meng en kneep het mengsel goed totdat een dik deeg ontstaat. Rol het deeg uit in een dunne plak en snijd rechthoeken uit het deeg; dit is nodig om straks de met pompoen gevulde tortelli te kunnen meer...

    DETAILS >