Logo Smeg

Hoofdgerechten

  • ACQUA PAZZA CON PESCE MISTO | Smeg NL

    ACQUA PAZZA CON PESCE MISTO

    (Italiaanse visschotel)

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de vis droog met keukenpapier en bestrooi deze met zout (naar smaak).Snijd de gekookte aardappels in plakjes en bedek hiermee de bodem van een ovenschaal; leg hier bovenop de vis. Verdeel de gehalveerde cherrytomaatjes, olijfolie, gesneden knoflook en peterselie over de meer...

    DETAILS >
  • ARROSTO DI MAIALE CON SALSA VERDE | Smeg NL

    ARROSTO DI MAIALE CON SALSA VERDE

    (Varkensgebraad met salsa verde)

    Verwarm de oven voor op 180°C.Maak met een scherp mes kriskras fijne sneetjes in het oppervlakte van het vlees. Plaats de ongepelde knoflooktenen van de bol knoflook in een grote ovenschaal en leg hier het varkensvlees op. Smeer het vlees in met de mosterd, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met meer...

    DETAILS >
  • ARROSTO DI VITELLO CON FUNGHI E PATATE | Smeg NL

    ARROSTO DI VITELLO CON FUNGHI E PATATE

    (Kalfsgebraad met paddenstoelen en aardappelen)

    Maak de paddestoelen schoon en snijd deze in stukjes. Schil de aardappelen en snijd deze ook in stukjes. Bak de paddestoelen samen met de knoflook op hoog vuur bruin en voeg na een paar minuten de stukjes aardappel toe. Voeg peper en zout naar smaak toe. Bedek het kalfsvlees met wat vershoudfolie en sla meer...

    DETAILS >
  • POLLO ALL'ARANCIA CON OLIVE | Smeg NL

    POLLO ALL'ARANCIA CON OLIVE

    (Kip met sinaasappel en olijven)

    Snijd de kip in stukjes en marineer ze, gedurende tenminste 4 uur, in het sap van 2 sinaasappels, een half glas olijfolie en zout en peper. Laat de stukjes kip uitlekken en leg ze op een licht ingeoliede ovenschaal (zonder dat ze elkaar raken). Breng op smaak met wat zout en rozemarijn en bedek de kip met de meer...

    DETAILS >
  • ROAST BEEF CON ERBE AROMATICHE | Smeg NL

    ROAST BEEF ALLE ERBE AROMATICHE

    (Rosbief met aromatische kruiden)

    Bind het vlees bij elkaar met keukentouw zodat het in vorm blijft tijdens het braden. Smeer het vlees in met wat olie, peper en zout. Was de aromatische kruiden, snijd ze in grove stukken (m.u.v. de laurierblaadjes; die kunnen intact blijven) en mix alles door het grove zeezout.Bedek een bakplaat met de meer...

    DETAILS >