Logo Smeg

Dessert

  • BISCOTTI CON MASCARPONE E LAMPONI | Smeg NL

    BISCOTTI CON MASCARPONE E LAMPONI

    (Biscuits met mascarpone en frambozen)

    Meng de bloem met de stukjes boter. Voeg de poedersuiker, een snufje zout en de binnenkant van het vanillestokje toe. Kneed alles goed door elkaar en voeg de eidooiers toe aan de botermix. Voeg langzaam de bloem toe en bewerk het mengsel met de palm van de hand tot een bolvorm. Bedek het deeg met plastic meer...

    DETAILS >
  • BUDINO DI RISO ALL’ARANCIA E MANDORLE | Smeg NL

    BUDINO DI RISO ALL’ARANCIA E MANDORLE

    (Rijstpudding met sinaasappel en amandel)

    Verwarm de combi-stoomoven voor op 100°C.Was de rijst en kook deze circa 10 minuten in licht gezouten water. Giet de rijst af, voeg de melk en sinaasappelzest toe en kook de rijst op laag vuur gedurende circa 20-25 minuten, totdat deze gaar is. Laat vervolgens afkoelen.Voor de bodem Smelt in een pan de meer...

    DETAILS >
  • CHEESECAKE CON ZUCCHINE E MOZZARELLA | Smeg NL

    CHEESECAKE CON ZUCCHINE E MOZZARELLA

    (Cheesecake met courgette en mozzarella)

    Verwarm de combi-stoomoven voor op 100°C.Meng de ricotta en de room in een kom en voeg hier vervolgens al roerend de Parmezaanse kaas, zout, veel peper en losgeklopte eieren aan toe.Voeg vervolgens de in blokjes gesneden courgette schil en mozzarella toe.Gebruik 5 kookringen van Ø 8 cm om perfecte rondjes meer...

    DETAILS >
  • CRUMBLE CON MELE E FRUTTI ROSSI | Smeg NL

    CRUMBLE CON MELE E FRUTTI ROSSI

    (Crumble met appel en rode vruchten)

    Doe de bloem, de kaneel, de twee soorten suiker en de sinaasapple zest in een kom, voeg de blokjes boter toe en kneed het geheel totdat een 'crumble' ontstaat.   Schil de appels, halveer ze, verwijder het klokhuis en snij ze in dikke plakken. Bedek de bodem van een keramische ovenschaal met een dunne meer...

    DETAILS >
  • MELE IN CROSTA SBRISOLONA | Smeg NL

    MELE IN CROSTA SBRISOLONA

    (Appel-notenkruimeltaart)

    Was het fruit. Halveer de pruimen, verwijder de pit en snij ze in grote stukken. Schil de appels en snij ze in stukjes.Meng in een kom de stukjes pruim en appel met de gewelde rozijnen en de suiker en mix alles goed door elkaar.Maak ondertussen de taartcrumble.Combineer alle droge ingrediënten, voeg de meer...

    DETAILS >