Logo Smeg

Aperitivo

  • FOCACCIA AI FORMAGGI | Smeg NL

    FOCACCIA AI FORMAGGI

    (Kaasfocaccia)

    Deeg 1:Los het biergist op in het water en mix dit met de bloem. Kneed alles goed door elkaar, vorm een stevige bal deeg en maak een kruis aan de bovenkant van de deegbal. Bedek de deegbal met keukenplastic en laat 50-60 minuten rijzen.Deeg 2:Meng de gezeefde bloem met de eieren, de geraspte kaas en stukjes meer...

    DETAILS >
  • GNOCCO FRITTO CON PROSCIUTTO DI PARMA | Smeg NL

    GNOCCO FRITTO CON PROSCIUTTO DI PARMA

    (Gefrituurde gnocchi met Parma ham)

    Meng en kneed de gezeefde bloem met het bakpoeder, de boter en een snufje zout goed door elkaar totdat een stevig deeg ontstaat. Bedek het deeg met een doek en laat het 20-30 minuten rijzen. Kneed het deeg nogmaals en verdeel het in kleine porties van circa 3 mm dik.Knip de kleine porties in rechthoekjes van meer...

    DETAILS >
  • PIZZA | Smeg NL

    PIZZA

    Maak een berg van de bloem met in het midden een kuiltje. Verdeel het zout over de rand, giet het water in het kuiltje en los hier de gist in op. Voeg vervolgens de olijfolie toe en kneed alles tot een soepel deeg ontstaat. Vorm een bal van het deeg en laat deze afgedekt, op kamertemperatuur, 90 minuten meer...

    DETAILS >
  • POLLO AL FORNO CON BRICIOLE DI PANE | Smeg NL

    POLLO AL FORNO CON BRICIOLE DI PANE

    (Kip uit de oven met broodkruimkorst)

    Snijd de kip in stukken. Hak de verse kruiden fijn en snijd de ui in ringen.Verkruimel het brood in een foodprocessor en mix dit met de helft van de verse kruiden en de Parmegiano Reggiano.Smeer een ovenschaal licht in met olie en verdeel de ui en de resterende aromatische kruiden over de bodem van de meer...

    DETAILS >