Pannen

De wonderen van koken wanneer functionaliteit en design samenkomen in een Made in Italy collectie.

Ontdek alles

KOKEN IN KLEUR

SMEG introduceert de eerste pannencollectie ontworpen in samenwerking met Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti van studio @deepdesign en Made in Italy.

De collectie is ontworpen voor gezond en gevarieerd koken. Gezond koken, door de effectieve antiaanbaklaag, waardoor u de hoeveelheid oliën en vetten kunt reduceren en gevarieerd omdat de collectie bestaat voor alle soorten gerechten met verschillende formaten.

U kunt kiezen uit 8 verschillende producten: 4 koekenpannen (24-26-28-30 cm diameter), 2 kookpannen (24-26 cm diameter), 1 wok (30 cm diameter) en 1 smoorpan (28 cm diameter).

Pannencollectie- koken in kleur

ONTWORPEN EN MADE IN ITALY

De collectie is verkrijgbaar in het crème, rood en zwart.

Mooi om naar de tafel te brengen of om op de kookplaat te laten staan en praktisch om in de kast op te bergen. De pannencollectie is het resultaat van de uitgebreide knowhow van SMEG in de keuken.

 

De collectie is beschikbaar voor gas, inductie, elektrisch en keramische kookplaten dankzij de gepatenteerde bodem. Door het gebruik van roestvrijstalen handvatten, gecombineerd met glazen deksels zijn deze items ook ideaal voor gebruik in de oven bij temperaturen tot 250°C en vaatwasbestendig. 

SMEG pannencollectie in kleur
Wanden

De wanden zijn van aluminium voor optimale thermische geleiding. Aluminium maakt het ook mogelijk dat warmte gelijkmatig over het hele oppervlak wordt gestraald, zodat geen hotspots ontstaan waardoor voedsel kan aanbranden.

Coating

Door de interne coating hoeft minder vet of olie te worden gebruikt voor gezonder koken. De coating is bijzonder goed bestand tegen hoge temperaturen en is dus geschikt voor
alle manieren van koken. Dankzij de hoge slijtvastheid en de afwezigheid van porositeit is de pan uitzonderlijk eenvoudig schoon te maken.

Bodem

De speciale gepatenteerde vorm garandeert een gelijkmatige warmteverdeling en een uitmuntende hechting van de stalen bodem aan de aluminium wanden.

Roestvrijstalen handvatten

De handvatten, enkel of dubbel, zijn van roestvrij staal en daardoor slijtvast, duurzaam en geschikt voor hoge temperaturen. Hierdoor kunnen alle pannen uit de collectie in de oven worden gebruikt, in tegenstelling tot potten en pannen met handvatten van silicone, kunststof of bakeliet. De handvatten zijn met klinknagels bevestigd. Speciale gaten zorgen dat het water wegloopt na het afwassen.

Glazen deksel

De deksels zijn van gehard glas met een stalen knop en hebben een stoomventiel. Omdat de deksels transparant zijn, is de voortgang van het koken goed te volgen.

Perfect als een cadeau

De SMEG pannencollectie wordt geleverd in een stijlvolle crèmekleurige verpakking die perfect is als cadeau voor fijnproevers of gewoon voor degenen die hun keuken graag uitrusten met producten met een verfijnd ontwerp.