Logo Smeg

Zomerpakket met ijsmaker

Nu verkrijgbaar: het Zomerpakket van Smeg met daarin de originele Smeg keukenmachine, de bijbehorende ijsmaker, receptenboek boordevol heerlijke recepten voor Italiaans ijs en schort.

28/07/2020

Denk je zomer, denk je ijs. Soms zou je iedere dag wel een ijsje willen eten.

Het allerleukste en lekkerste is om je eigen smaak te maken.  Homemade icecream: yessss. En dat maken wij deze zomer gemakkelijk en aantrekkelijk voor je met de SMEG ijsmaker. 

 

De SMIC01 ijsmaker is ideaal voor het maken van heerlijke ijsjes, sorbets, granita's en frozen yoghurt in slechts een paar stappen. De ijsmaker is geschikt voor de RVS mengkom van de keukenmachine en maakt het mogelijk om jouw favoriete desserts te maken, vooral in de zomer.

Voor bijvoorbeeld ijs met de perfecte romigheid plaats je de ijsmaker voor 18 uur in de vriezer. Meng de ingrediënten volgens het receptenboek en laat de mixer zijn werk doen. In slechts 20-30 minuten bereid je tot 1,1 liter heerlijk ijs waarmee je vrienden en familie kan verassen.

Met deze speciale accessoire kun je heerlijke koude desserts bereiden met eenvoudige, natuurlijke ingrediënten in het comfort van jouw eigen keuken.

De SMIC01 ijsmaker wordt geleverd met alle accessoires die je nodig hebt voor het bereiden van heerlijke desserts: een menggarde, ijsspatel, adapter-ring en Tritan™ deksel.

Bovendien kan de ijsmaker met deksel SMIC02 afzonderlijk worden gekocht, zodat je een extra ijssmaak of dessert kunt maken.

Nu verkrijgbaar: het Zomerpakket van Smeg met daarin de originele crème Smeg keukenmachine, de bijbehorende ijsmaker, receptenboek boordevol heerlijke recepten voor Italiaans ijs en schort.

Zomerprijs: €579,00

Vind hier een dealer bij u in de buurt.