Logo Smeg

SMEG WINT ZEVEN GOOD DESIGN AWARDS

Elk jaar, vanaf 1950, worden de internationale Good Design Awards toegekend aan de meest originele en innovatieve producten op basis van esthetiek, functionaliteit en milieubewustheid. Een jury van deskundigen, bijeengebracht door het Chicago Athenaeum - Museum van Architectuur en Design heeft voor de zevende keer Smeg verkozen als een van de winnaars van de prestigieuze Good Design Awards 2017.
Smeg werd onderscheiden voor maar liefst zeven producten, waaronder de nieuwe HBF02 Staafmixer, de CJF01 Citruspers, de ECF01 Espresso Coffee Machine, de Dolce Still Novo Blast Chiller, de Linea 60cm oven, de Linea 45cm oven en het 90cm vrijstaande Opera fornuis.

De producten werden geprezen voor het verfijnde design en de technologische innovatie op het gebied van huishoudelijke apparatuur.

Al meer dan 70 jaar werkt Smeg onvermoeibaar aan het combineren van design en technologie bij het ontwikkelen van apparatuur dat zowel functioneel als stijlvol is. Hiermee heeft Smeg zich op de internationale markt weten te positioneren als een excellent merk. Smeg’s uitmuntende prestaties worden keer op keer beloond met internationale awards – inclusief voor de zevende keer op rij - de Good Design Awards.