Logo Smeg

Smeg schittert in nieuw kookprogramma op SBS6

Klinkt Smakelijk is vanaf 1 juli om 18:00 te zien op SBS6.

28/06/2019

Vanaf maandag 1 juli is Smeg te zien in het nieuwe TV programma ‘Klinkt Smakelijk’ op SBS6. Het is een nieuw kookprogramma waar hobby koks strijden voor het beste recept.

Een overheerlijk familierecept, een eigen specialiteit of gewoon één ultiem gerecht; iedere thuiskok heeft wel een 'signature dish' waar familieleden en vrienden watertandend voor aan tafel komen zitten. Nicolette van Dam presenteert het nieuwe dagelijkse kookprogramma Klinkt Smakelijk, waarin gepassioneerde amateurchefs tegen elkaar strijden en de kans krijgen om hun specialiteit te delen met een professionele jury. Niet alleen het koken, maar vooral ook het presenteren van het gerecht en het verhaal erachter zijn essentieel. De driekoppige jury van Klinkt Smakelijk bestaat uit Nicolette van Dam, chef-kok Julius Jaspers en iedere week een andere culinair georiënteerde bekende Nederlander! De eerste week trapt Gordon af als gastjurylid. Ook Ferry Doedens, Willem Reinders, Samantha Steenwijk, Ronald Giphart, Dries Roelvink, Heleen van Royen en Shirma Rouse nemen een week lang plaats in de jury, waarin zij niet alleen de gerechten beoordelen, maar vooral ook de presentatie ervan en de bijzondere verhalen erachter. De week winnaar gaat naar huis met een Smeg Keukenmachine.

De vier verschillende keukens van Nolte Küche zijn gevuld met Smeg apparatuur.

De eerste keukenopstelling is ingericht met producten uit de Linea lijn.  Zo kunnen de kandidaten gebruik maken van de SF6102TVN Multifunctionele oven 60 cm en de SF4102MCS compacte oven met magnetron functie. Tevens wordt er gekookt op de PX175NLK gaskookplaat 70 cm. En is de keuken voorzien van een oranje Iconische jaren 50 FAB28 koelkast.  

De tweede keukenopstelling is ingericht met de producten uit de Classici lijn. Het kookeiland is voorzien van de GKOC75-3NLK gaskookplaat 70 cm. Daarnaast is de keuken ingericht met de SF6390XPZE multifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm en de SF4390MCX Compacte oven met magnetronfunctie 60 cm. De keuken beschikt over een zwarte Iconische jaren 50 FAB30 koelkast.

De derde keukenopstelling is ingericht met de producten uit de Victoria lijn. De gerechten kunnen worden afgebakken in de SF6922NPZE1 multifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm en de SF4920MCN1 compacte oven met magnetron functie 45 cm. Daarnaast wordt er gekookt op de SR975NGHNLK Gaskookplaat 70 cm. De keuken is aangevuld met de nieuwe iconische jaren 50 FAB28 emerald green koelkast

De vierde keukenopstelling is voorzien van producten uit de Dolce Stil Novo lijn.  De keuken is ingericht met de SF6604NRE Multifunctionele oven 60 cm en de SF4603MCNR compacte oven met magnetron 45 cm. Daarnaast wordt er gekookt op de PV675CNRNLK gaskookplaat 75 cm. Tot slot is de keuken aangevuld met een watergroene Iconische jaren 50 FAB30 koelkast.

Alle keukenopstellingen zijn aangevuld met de klein huishoudelijke producten uit de jaren 50 lijn. Zoals bijvoorbeeld de blenders, keukenmachines en staafmixers.

 

 

Klinkt Smakelijk is vanaf maandag 1 juli elke werkdag te zien bij SBS6.