Logo Smeg

SMEG OP DE HORECAVA | DE VAKBEURS VOOR HORECAPROFESSIONALS

02/01/2017Van maandag 9 t/m donderdag 12 januari 2017 staat Smeg Foodservice op de Horecava, dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Op de Horecava zal Smeg Foodservice een breed scala aan professionele apparatuur presenteren, die gekenmerkt wordt door design, hoge prestaties en duurzaamheid. De focus zal hierbij liggen op de professionele vaatwassers en ovens.

Het thema van de komende editie van de horecava is Proef de toekomst, waarbij de belangrijkste pijlers food, beleving, innovatie en duurzaamheid zijn. Hoe kan er ingespeeld worden op de wensen en behoeften van de doelgroep? Hoe kunnen er bijzondere ervaringen gecreëerd worden die de gast zich blijvend zal herinneren? Welke kansen bieden nieuwe technologieën? Hoe kan er rendabel verduurzaamd worden? 

Bij Smeg ligt de nadruk op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Smeg staat op internationaal niveau bekend als toonaangevend vertegenwoordiger van “Made in Italy”.

De apparaten van Smeg worden ontwikkeld in de gecertificeerde laboratoria van Smeg, waarbij optimale prestaties en gereduceerd verbruik hoog in het vaandel staan. Constante en strenge controletests tijdens het gehele productieproces waarborgen absolute betrouwbaarheid van de producten. Bovendien beantwoorden alle apparaten van Smeg, dankzij steeds meer geavanceerde interfaces en programmeringsmogelijkheden, de behoeften en wensen van de gebruiker.

Al jarenlang heeft Smeg richtlijnen en doelstellingen die zich richten op duurzaamheid en respect voor het milieu. Hoge prestaties en laag verbruik zijn terug te vinden in alle apparaten van Smeg waarbij specifieke aandacht is voor de maximale efficiëntie qua energieklasse, uit respect voor het milieu en de samenleving. Smeg houdt, met betrekking tot duurzaamheid, niet alleen rekening met het milieu maar ook met de maatschappelijke verantwoordelijkheid die zij heeft. Dit is opgenomen in het ‘Kwaliteit, Milieu & Gezondheid en Veiligheid’ beleid, dat nauw samenhangt met de certificaten UNI EN ISO 9001, UNI EN ISO 14001 en OHSAS 18001.

www.smegfoodservice.nl