Producten

Exclusieve SMEG Lodge: unieke Glamping accommodatie in Overijssel

Ervaar de SMEG Lifestyle op vakantie

Wakker worden midden in de natuur met kwetterende vogels en overal groen om je heen. Langzaam ontwaken op de veranda met een kopje koffie van versgemalen bonen, heerlijk geurende versgebakken broodjes in de oven en een versgeperst sapje en dat allemaal uit eigen keuken. De SMEG Lodge is een unieke samenwerking tussen SMEG, Recreatiepark Ommerland en The Big Easy Kitchen waarbij we extra comfort bieden aan iedereen die van glamping houdt. Deze glampingaccomodatie is speciaal ingericht om van een extra luxe vakantie in de natuur te kunnen genieten. Even helemaal weg met alle luxe die je je kunt wensen in de keuken. 

Glamping not camping to the max

Prachtig nieuws voor mensen die van koken, kamperen en design houden. In een van de mooiste bosrijke gebieden van Nederland, het Vechtdal in Overijssel, hebben we een luxe glampingaccommodatie ingericht met een modulaire keuken met iconische SMEG keukenapparatuur. Liefhebbers van stijl en design kunnen hier in alle rust hun hart ophalen.

In de luxe lodge vind je alles wat SMEG beweegt: de beroemde Dolce&Gabbana koelkast, de blender, waterkoker, citruspers, koffiemachine, vaatwasser, oven, kraan en inductiekookplaat. Je kunt tot en met medio oktober de SMEG Lodge boeken bij Ommerland. Kamperen was nog nooit zo leuk!

Boek de SMEG Lodge

Producten in de SMEG Lodge

KLF03WHEU

Waterkokers, 1.7 ltl/ 7 kopjes, Wit, Jaren 50
Ontdek meer

DCF02WHEU

Filterkoffiemachine, Wit, Jaren 50
Ontdek meer

CKFF3001BLM

Keukengerei, Cookware, Koekenpannen, Zwart, Jaren 50, Diameter: 30 cm
Ontdek meer

TSF01WHEU

Broodroosters, Aantal sleuven: 2, Wit, Jaren 50
Ontdek meer

STX32BLLC

Vaatwasser, Classici, Onderbouw, 60 cm, Aantal couverts: 13, RVS, B
Ontdek meer

Onze partners voor de SMEG Lodge

Een unieke samenwerking van een Italiaans design merk, een Nederlands modulair keukenconcept, een glamping specialist en een van de mooiste bosrijke campings in Vechtdal Overijssel.

The Big Easy Kitchens
Deze partij behoeft bijna geen introductie. The Big Easy heeft al vele prachtige modulaire opstellingen opgeleverd met SMEG. Vanuit hun filosofie en gebruik van materialen bleek dit een perfect passend concept te zijn in een luxe campingaccommodatie. Vanwege het custom-made design en dat van metaal gemaakt is en daarmee hufterproof is.

Vakantiepark Ommerland
Een van de mooiste campings in Vechtdal Overijssel. Deze bosrijke camping van 85 ha biedt zowel kampeerders met eigen middelen als mensen die op zoek zijn naar meer luxe het verblijf dat aansluit bij de wensen en behoefte van iedere gast. Van budget kamperen tot luxe glamping accommodaties bij Ommerland kan iedereen er terecht.