Logo Smeg

Smeg lanceert een nieuwe editie van de Mickey Mouse FAB koelkast!

Mickey Mouse Limited Edition

Mickey Mouse, het geliefde Disney figuur bij jong en oud, is vanaf nu voor iedereen in de keuken beschikbaar. Na het enorme succes van de limited editie van vorig jaar en om het 90 jaar bestaan van het bekende cartoon karakter te vieren, is er besloten om samen met Disney een nieuw origineel design te ontwerpen!

De Mickey Mouse FAB koelkasten, met een ‘True Original’-schets van Mickey, bevatten een vertederend beeld van Mickey die speels reikt naar de handgreep van de koelkast.

Esthetisch gezien is de FAB28 het meest herkenbare ontwerp van Smeg. Met de zachte rondingen en het op de jaren 50 geïnspireerde design, maakte de introductie de weg vrij voor een koelkastrevolutie aan het einde van de jaren negentig. Sindsdien is het een wereldwijd fenomeen geworden.

De nieuwe Mickey Mouse koelkast (FAB28RDMM4) is zowel stylisch als milieu vriendelijk. De FAB28 koelkast bevat verstelbare glazen planken, chromen details, LED-stripverlichting, en een Life Plus-lade die groenten en fruit langer vers houden. Elke FAB28 heeft een totale bruto capaciteit van 281 liter en biedt een energieniveau van A+++.  Bovendien heeft Smeg onlangs alle FAB-koelkasten geüpgraded met een metalen achterkant.

Als u dit echte collectors item wilt toevoegen aan uw eigen collectie kunt u alle FAB-Selective dealers benaderen voor aankoop van deze koelkast.