Logo Smeg

SMEG GEEFT KLEUR AAN DE VT WONEN & DESIGN BEURS 2018

De VT wonen & design beurs is de grootste en meest complete consumentenbeurs op woongebied van Nederland. SMEG zal hier van 2 t/m 7 oktober aanwezig zijn.

10/08/2018

De beurs wordt georganiseerd in directe samenwerking met toonaangevende woontijdschriften vtwonen, Eigen Huis & Interieur, WONEN Landelijke Stijl, Stijlvol Wonen en Ariadne at Home.

Van 2 t/m 7 oktober 2018 is de Amsterdamse RAI zes dagen lang dé plek waar merken, retailers en ontwerpers hun nieuwste collecties presenteren. Hier krijgt de trend- en stijlbewuste consument persoonlijk advies voor de bouw en verbouw van het huis en vindt hij praktische oplossingen voor iedere woonvraag.

Al 70 jaar heeft het Italiaanse SMEG de mooiste oplossingen voor koken en bakken. Voor SMEG dient design in de eerste plaats om een product een identiteit te geven; keukenapparatuur met een belevenis. SMEG heeft diverse esthetische lijnen in haar assortiment die zich kenmerken van modern doch tijdloos, innovatief en minimalistisch tot klassiek en retro design. Daarbij heeft SMEG ook een ruim assortiment vrijstaande fornuizen in diverse modellen die ook tijdens dit event voor het beurspubliek te zien zullen zijn. Gedurende de beurs kunnen geïnteresseerden zich bij SMEG laten informeren naar de diverse mogelijkheden en zal er ter inspiratie een breed scala aan inbouwapparatuur te zien zijn, zoals de; Classici-, Dolce Stil Novo- en de compleet vernieuwde Linealijn.

’Made in Italy’
Zo zal SMEG ook de kracht van het ‘made in Italy’ design laten zien met een diversiteit van hoogwaardige, duurzame en design keukenapparatuur. Uiteraard zal de uitgebreide klein huishoudelijke range van SMEG te zien zijn. Deze unieke ’50 style’ productrange - ontworpen in samenwerking met de architecten Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti van Deepdesign - zijn echte eyecatchers, ontworpen voor degenen die zich een chef in de keuken willen wanen.

SMEG en Dolce&Gabbana
Voor de absolute design lovers die zich graag willen omringen met kleur, uniek design en bijzonder ontwerp, maar die ook de hoogste prestaties verwachten, zal de bijzondere Dolce&Gabbana range te bewonderen zijn.

Dolce&Gabbana en Smeg hebben hun creatieve krachten gebundeld voor een uniek ‘Made in Italy’ project: Sicily is my Love. Een nieuwe collectie klein huishoudapparatuur geproduceerd door Smeg, met een onmiskenbaar vleugje Dolce&Gabbana. Alle ontwerpen zijn verbonden met Sicilië, de thuisbasis van Domenico Dolce en Stefano Gabbana, en de Italiaanse keuken, waar Smeg en haar producten onlosmakelijk mee verbonden zijn. Zo zijn de broodroosters, citruspersen, koffiemachines, waterkokers, blenders, keukenmachines en slowjuicers, allemaal voorzien van typische Siciliaanse decoratie. De kleine, maar waardevolle keukenapparaten zijn het resultaat van SMEG’s jarenlange ervaring in Italiaans design en liefde voor 'Made in Italy'.

Als je een bezoek gaat brengen aan deze design beurs dan is deze unieke collectie een absolute ‘must see’. Kom dus bij ons langs en laat u inspireren en verrassen, wij staan van 2 t/m 7 oktober 2018 voor u klaar op onze prachtige stand in Hal 10 – standnummer 10.021.

Kijk voor meer inspiratie of informatie over al onze unieke producten op: www.smeg.nl of www.sicilyismylove.com