Producten

SMEG BREIDT DE KEUKENMACHINE RANGE UIT!

Elegant, functional and eclectic: Smegā€™s new Full Color stand mixers boast a range of brilliant glossy hues for a full colour effect

De keukenmachines van SMEG kenmerken zich door hun ronde vormen en levendige kleuren. Met deze prachtige machines wordt mixen, kloppen en kneden kinderlijk eenvouding. Naast de huidige versie (met de zilveren voet), is het assortiment binnenkort uitgebreider met de nieuwe keukenmachines welke volledig in kleur gespoten zijn.

De nieuwe keukenmachine zal in 4 verschillende kleuren beschikbaar zijn: crĆØme, rood, zwart en wit. Deze laatste witte versie komt met een speciale glazen kom. De andere 3 kleuren komen met een 4.8 liter roestvrijstalen kom. Beide kommen zijn ook los als accessoire verkrijgbaar, let wel de glazen kom is niet geschikt voor de SMF02.

Op de nieuwe keukenmachine is een garantie van 5 jaar! Deze nieuwe keukenmachines worden standaard geleverd met de siliconen spatel (ook los verkrijgbaar). De siliconen spatel is perfect voor het afromen en mixen van zachte ingrediƫnten en is vaatwasser bestendig! Door de roestvrijstalen body met verwijderbare siliconen randen is het perfect om een gelijkmatig mengsel te maken.

SMF03RDEU

Keukenmachine, 800 W, Rood, Jaren 50
Ontdek meer

SMF03BLEU

Keukenmachine, 800 W, Zwart, Jaren 50
Ontdek meer

SMF03CREU

Keukenmachine, 800 W, CrĆØme, Jaren 50
Ontdek meer

SMF03WHEU

Keukenmachine, 800 W, Wit, Jaren 50
Ontdek meer