Logo Smeg

SMEG TE ZIEN BIJ RTL'S TOPCHEF ACADEMY

20/04/2017


Op maandag 4 april is bij RTL5 het nieuwe dagelijkse tv programma Topchef Academy gestart, waarin kooktalenten de kans krijgen om zich te ontpoppen tot de nieuwste tv-kok van Nederland. Gedurende 12 weken gaan presentator Martijn Krabbé en jurylid Miljuschka Witzenhausen op zoek naar een enthousiaste, inspirerende en allround chef die geen uitdaging uit de weg gaat. De winnaar mag zich aan het einde van de rit de nieuwe tv-kok van RTL noemen, wordt het gezicht van een eigen kookkanaal en wint tevens € 25.000!

De studio van Topchef Academy is ingericht met Smeg apparatuur. Zo zijn de kookeilanden van de kandidaten, de presentatiekeuken en de Academy-keuken ingericht met de SIM562B multizone inductiekookplaat en SF6390XPZE multifunctionele oven met pizzafunctie. Tevens kunnen de kandidaten gebruik maken de compacte SF4390MX magnetron met grill.

De Topchef Academy studio is verder ingericht met meerdere SCV115A wijnklimaatkasten en de iconische Jaren 50 FAB30 en FAB32 koelkasten in zilvermetallic en watergroen. De presentatiekeuken is tevens voorzien van de luxe FA390X4 koel-vriescombinatie. De Academy-keuken, daarentegen, is voorzien van een crèmekleurige FAB28