Logo Smeg

PLEZIER IN DE KEUKEN MET DE NIEUWE STAAFMIXER

06/11/2017

Een fluweelzachte pompoensoep, romige aardappelpuree of een zoete bessenjam: jouw gasten zullen onder de indruk zijn van jouw skills in de keuken met de nieuwe SMEG staafmixer. Dankzij zijn veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid, biedt de nieuwe HBF02-staafmixer in 50s Style de mogelijkheid om allerlei nieuwe creatieve recepten uit te proberen.

De HBF02 staafmixer is duurzaam en functioneel ontworpen en heeft een ergonomische anti-slip greep waardoor deze prettig in de hand ligt. De staafmixer is een onmisbaar klein huishoudelijk apparaat in de keuken indien je snel en intelligent wilt koken.

Door de handige snelheidsregeling bovenaan de greep is de staafmixer makkelijk te bedienen en met de Turbo-functie haal je het beste uit de 700 W motor.  Het nieuwe lid van de Smeg-familie kan ook de hardste groenten en fruit mixen en hakken, met jouw gewenste mate van zachtheid en romigheid als resultaat.  De roestvrijstalen schacht en bladen, gecombineerd met het exclusieve FLOWBLENDTM-systeem, zorgen voor uitstekende snijprestaties.

Smeg's geavanceerde technologie, samen met het unieke design en de retro uitstraling van de 50s Style collectie, maken dit kleine apparaat een echt stijl-icoon in de keuken. De staafmixer is verkrijgbaar in vier karakteristieke kleuren: rood, crème, pastelblauw en zwart.
De nieuwe HBF02 staafmixer beschikt over een complete set accessoires waardoor er nog meer toepassingen mogelijk zijn.  Het 1,4 liter Tritan® glas zonder BPA; een stevige deksel om te bewaren wat je maakt; de shredder met S-vormige roestvrijstalen bladen op verschillende hoogten voor betere hak prestatie; de groente hakker met plastic bladen; en tenslotte de roestvrijstalen garde voor het opkloppen van eiwitten en slagroom. Alle accessoires zijn bovendien makkelijk te bevestigen en te verwijderen.

Met de Smeg HBF02 staafmixer voeg je stijl en elegantie toe aan je keuken-collectie. De technische prestatie en esthetisch design zijn kenmerkend voor Smeg’s filosofie.