Producten

De 7 voordelen van de SMEG pannencollectie

Stijlvolle, karakteristieke pannen vormen de finishing touch in iedere keuken. Zo weerspiegelen de SMEG pannen alles waar het Italiaanse design merk voor staat. De zachte, gewelfde lijnen van de pannen zijn in perfecte harmonie met de roestvrijstalen handvatten die een duidelijke knipoog zijn naar de karakteristieke handvatten van de FAB-koelkast. Ook de kleuren zijn gewaagd en uitdagend, want naast het chique zwart zijn ook de iconische kleuren rood en crĆØme verkrijgbaar.

Smeg Cookware line

De SMEG pannen zijn niet alleen adembenemend mooi. Ook zijn ze van uitzonderlijke kwaliteit. Zo hebben alle pannen een koud gesmede aluminium body met een stalen bodem, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor inductie. Het smeden zorgt ervoor dat de dikte van de bodem bewaard blijft wat gelijkmatige verwarming tot aan de randen garandeert. Op deze plekken die gevoelig zijn voor deukvorming is de dikte wel 4,5 mm. Daarnaast zijn de pannen relatief dun op minder kwetsbare plekken, waardoor de pannen nooit zwaarder zijn dan nodig.

Cooking in color with the Smeg cookware line

De 7 voordelen van de SMEG pannencollectie:

  1. Aluminium wanden voor optimale thermische geleiding en gelijkmatige warmteverdeling over het gehele oppervlak. Aluminium voorkomt hotspots, waardoor gerechten minder snel aanbranden.
  2. Door de interne coating (PFTE anti-aanbaklaag, PFOA vrij) hoeft minder vet of olie te worden gebruikt voor gezonder koken. De coating is goed bestand tegen hoge temperaturen en geschikt voor alle manieren van koken.
  3. Eenvoudig schoon te maken door hoge slijtvastheid en afwezigheid van porositeit.
  4. De speciale gepatenteerde vorm garandeert een gelijkmatige warmteverdeling en een uitmuntende hechting van de stalen bodem aan de aluminium wanden.
  5. Duurzame, slijtvaste RVS handvatten (enkel of dubbel) en deksels van gehard glas zijn geschikt voor hoge temperaturen. Alle pannen uit de collectie kunnen in de oven worden gebruikt.
  6. De handvatten zijn met klinknagels bevestigd. Speciale gaten zorgen dat het water wegloopt na het afwassen.
  7. De SMEG pannen zijn Made in Italy en hebben een garantietermijn van 5 jaar.

 

PANNENCOLLECTIE

Koekenpan

24-26-28-30 cm diameter

Ontdek meer

Kookpannen

24-26 cm diameter- inclusief deksel

Ontdek meer

Wok

30 cm diameter

Ontdek meer

Smoorpan

28 cm

Smeg Cookware line