Logo Smeg

NIEUWE SMEG ‘SOFT TOUCH’ KOELKASTEN

Smeg ontwerpt al jaren unieke special edition FAB28 koelkasten, zoals de iconische Union Jack tot de koelkast volledig in Denim, en blijft dus vernieuwend bij deze bekende koelkasten.

08/05/2020

Smeg ontwerpt al jaren unieke special edition FAB28 koelkasten, zoals de iconische Union Jack tot de koelkast volledig in Denim, en blijft dus vernieuwend bij deze bekende koelkasten.

In 2012 werd de eerste 'soft touch' koelkast uitgebracht, een unieke mat zwarte koelkast met een uitzonderlijk design èn een speciaal gevoel als je 'm aanraakt. Deze innovatieve afwerking zorgde voor een zachte, aangename textuur die mooi geïntegreerd kon worden in de keuken. De matte afwerking viel enorm in de smaak, dus Smeg heeft besloten  om deze afwerking opnieuw op de markt te brengen, in maar liefst in 3 verschillende, nieuwe kleuren: Ruby Red FAB28RDRB3, Taupe FAB28RDTP3 en Emerald Green FAB28RDEG3.

Maar hoe beslis je nu welke matte kleur het beste bij jou past? 

Als je op zoek bent naar een rijke, gewaagde look, dan is Ruby Red de perfecte keuze voor jou. Deze weelderige kleur met zijn subtiele metallic glans ziet er geweldig uit in een moderne, excentrieke of bohemian keuken.

Verkies jij liever de meer natuurlijke, rustgevende, aardetint van de Taupe versie? Combineer deze kleur met witte, grijze of zandkleurige tinten voor een moderne en luxueuze stijl die je keuken perfect aanvult met zijn warmte.

Of maak al je vrienden en familie groen van jaloezie met de Emerald Green FAB28. Deze botanische tint past naadloos bij koper, messing of zelf gouden accenten om net dat tikkeltje extravagantie in je keuken te brengen.

7 redenen om voor een FAB28 koelkast te kiezen:

1. Stijl en en functie

De glazen legplanken en binnendeur compartimenten zijn voorzien van een chromen afwerking gebaseerd op een retro design.

2. Geen energieverlies
Het Multiflow koelsysteem verdeelt de koude lucht door de koelkast waardoor er een constante temperatuur ontstaat, dit zorgt ervoor dat voedsel op de juiste manier bewaard kan worden.

3. Alles op zijn plaats

Door de Life-Plus lade met ideale luchtvochtigheid en een temperatuur rond de 0°C zijn groente en fruit, vis en melkproducten tot driemaal langer houdbaar dan in het normale koelgedeelte.

4. Gebruiksgemak
Het achterpaneel voorkomt ijsvorming.

5. Alles bij de hand

De twee inbouw LED-strips in de zijkanten zorgen voor een perfecte verlichting in elke hoek en creëert een aangename licht-atmosfeer.

6. Details maken het verschil
De deurscharnier is compacter, voor een schonere en elegante uitstraling.

7. Technologie en kleur

De FAB28 is beschikbaar in een uitgebreide vernieuwde range. Kies uit: Britse of Italiaanse nationale kleurstellingen, meerkleurige decoraties, het krijtboord-effect (waar je op kunt schrijven), matte kleuren en zelfs speciale edities van stylisten en ontwerpers waaronder de recente Sicily is My Love uit de samenwerking met Dolce & Gabbana.

Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer.