Logo Smeg

NIEUW EXCLUSIEF SMEG FORNUIS BIJ DE SCHOUW WITGOED

10/06/2015

SMEG Nederland heeft onlangs op verzoek van De Schouw Witgoed in Bussum een nieuwe exclusief fornuis ontwikkeld: De DS9GMX.

                  DS9GMX SMEG FORNUIS

Nieuw design

De semi-professionele vormgeving in de nieuwe Smeg DS9GMX is terug te vinden in de grote zilvermetallic knoppen. In combinatie met de roestvrijstalen handgreep, de bijpassende roestvrijstalen kaderdeur en de robuuste strakke pannendragers zorgt dit voor een strakke belijning die perfect te combineren is in de moderne keuken.

Het Smeg fornuis DS9GMX beschikt over geforceerde mantelkoeling en kan zodoende tussen twee keukenkasten of in een kookeiland geplaatst worden. Daarbij kan het fornuis door middel van de in hoogte verstelbare poten op de gewenste hoogte afgesteld worden.

Kookgedeelte

De zes branders aan de bovenzijde beschikken allemaal over automatische vonkontsteking en thermo-beveiliging. Linksvoor bevindt zich een sterke twee-rings wokbrander met een vermogen van 4,2 kW. Naast dit hoge vermogen kan deze brander op laag vuur ook als gewone brander gebruikt worden.
Daarnaast zorgen de robuuste pannendragers voor optimale stabiliteit van de pannen tijden het koken.

Oven

De multifunctionele oven heeft een inhoud van 109 liter en beschikt over 8 functies. Naast hetelucht, grill en onder/bovenwarmte zijn diverse combinaties van deze functies in te stellen. De binnenwanden van de oven zijn voorzien van Ever Clean Emaille die  ervoor zorgt dat de oven eenvoudig kan worden gereinigd.

Tevens bevindt zich onder de oven een opbergruimte welke toegankelijk is door middel van een klep.

Voor meer informatie over het Smeg DS9GMX fornuis kunt u terecht bij De Schouw Witgoed te Bussum.