Logo Smeg

Multi-tasking wordt een eitje met de nieuwe food processor

Bij Smeg zijn we altijd op zoek naar manieren om het leven gemakkelijker te maken, door apparaten te ontwikkelen die tijd en moeite besparen, maar altijd resultaten van hoge kwaliteit opleveren. Daarom introduceren we de nieuwe accessoire HBFP01 food proc

22/05/2020

Bij Smeg zijn we altijd op zoek naar manieren om het leven gemakkelijker te maken, door apparaten te ontwikkelen die tijd en moeite besparen, maar altijd resultaten van hoge kwaliteit opleveren. Daarom introduceren we de nieuwe accessoire HBFP01 food processor. Het antwoord op al uw voedselbereidingen.  

Hulpje in de keuken

De food processor wordt het handigste hulpmiddel in uw keuken omdat het verschillende taken kan uitvoeren.  Van het snijden van aardappelen tot het raspen van groenten in één handige machine. Deze food processor wordt je eigen sous-chef, werkt snel en levert keer op keer consistente en nauwkeurige resultaten.

Makkelijk in gebruik

Deze compacte foodprocessor is vooral handig als de ruimte beperkt is en neemt geen grote hoeveelheden ruimte in beslag omdat hij na gebruik makkelijk kan worden opgeborgen. Gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te monteren, zowel de HBF01 als HBF02 staafmixers kunnen eenvoudig van bovenaf op het deksel van de food processor worden bevestigd.

Krachtige motor

De staafmixers zelf hebben een handige variabele snelheidsregeling bovenaan de handgreep waardoor deze eenvoudig te bedienen is, terwijl de turbofunctie het meeste haalt uit de krachtige motor van 700 W.

Accessoires

De HBFP01 wordt geleverd met 4 hulpstukken, zodat u een assortiment heerlijke maatlijden en ingrediënten kunt maken: de omkeerbare roestvrijstalen hakschrijf is perfect voor het raspen van rauwe groenten, gepelde noten, chocolade of harde kaas. Keer de schijf om, om te kiezen uit raspen of grof raspen, afhankelijk van uw voorkeur!

De emulsieschijf is geweldig voor het maken van een mayonaise of voor het bereiden van een tartaarsaus voor zacht en romige resultaten, terwijl het roestvrijstalen S-mes fantastisch hakt, maalt en mengt voor snelle en consistente resultaten, perfect voor pesto!

Een verstelbare snijschijf met een roestvrijstalen mes is ook inbegrepen, en kan worden afgesteld tussen de 0 – 6 mm om gelijkmatig gesneden aardappelen te creëren, perfect voor gegratineerde gerechten.

Vaatwasser bestendig

De food processor bevestiging heeft een ergonomische handgreep voor gebruiksgemak, een grote Tritan ™ kom van 1,5 liter met handige meetintervallen en een Tritan ™ deksel met stamper, beide vaatwasser bestendig, dus gemakkelijk schoon te houden. Siliconen rubberen voetjes zorgen ervoor dat de food processor tijdens gebruik goed vast zit.

Dus, als u op zoek bent naar een slimmere en snellere manier om uw maaltijdbereiding af te handelen, kies dan voor Smeg food processor.

Klik hier voor uw dichtstbijzijnde dealer.