Logo Smeg

KOKEN MET SMEG BIJ KOOKSTUDIO ETENSCHAP

06/03/2017


Gelegen in het centrum van het heuvelachtige landschap van Valkenburg aan de Geul ligt Kookstudio Etenschap. Deze prachtige kookstudio is met zo’n 200 m² één van de grootste en meest veelzijdige kookstudio’s van Zuid Limburg. Naast kookworkshops voor groepen van 8 tot en met 125 personen is deze locatie ook geschikt voor evenementen, diners, feesten, borrels, teambuilding activiteiten en vergaderingen.

Dat ze bij Kookstudio Etenschap van lekker eten houden is geen geheim. Met het gebruik van pure ingrediënten en eenvoudige kooktechnieken worden de lekkerste gerechten bereid door menig kookfanaat. De kookworkshop deelnemers kunnen bij Kookstudio Etenschap gebruik maken van volledig ingerichte kookeilanden die zijn uitgerust met de prachtige apparatuur van Smeg. 

Uitgebreide gerechten en culinaire creaties worden bereid op de antracietkleurige 90 cm C9-fornuizen. Dit multifunctionele fornuis is uitgerust met 6 branders met solide gietijzeren pannendragers en een multifunctionele oven met een inhoud van maar liefst 115 liter.  Het brede kookoppervlak met 6 branders biedt voldoende ruimte voor meerdere pannen, waardoor naar hartenlust tegelijkertijd diverse gerechten kunnen worden bereid. De multifunctionele oven heeft 5 kookniveaus en beschikt over maar liefst 10 functies, waaronder een draaispit. Daarnaast is de oven voorzien van de handige Vapor Clean functie, die het reinigen van de oven vergemakkelijkt. 

Wilt u meer weten over de diverse kookworkshops, deze unieke locatie en/of de mogelijkheden? Bezoek dan de website van Kookstudio Etenschap.