Logo Smeg

FRIGORIFERO D'ARTE DOLCE&GABBANA EN SMEG

25/05/2016

Speciaal voor de Salone Internazionale del Mobile 2016 hebben Smeg en Dolce&Gabbana hun krachten gebundeld om samen een special edition van de iconische FAB28 koelkast te ontwerpen en te transformeren in een waar kunstwerk. De twee bedrijven behoren tot twee verschillende creatieve sectoren, maar hebben dezelfde sterke waarden met betrekking tot traditie en “Made in Italy”. Zij delen dezelfde Italiaanse afkomst en hebben een groot respect voor traditie en geschiedenis.

Deze speciale samenwerking tussen Smeg en Dolce & Gabbana resulteerde in een gelimiteerde oplage van 100 unieke FAB28 koelkasten, ieder handgeschilderd door Siciliaanse kunstenaars en voorzien van traditionele Siciliaanse versieringen en motieven. Op de diverse koelkasten zijn onder andere citroenen, het trinacria symbool, wagenwielen, middeleeuwse ridders en vechtscènes, karakteristieke elementen van het poëtische poppentheater en de Siciliaanse kar te zien, alsook de typerende ontwerpen van Domenico Dolce en Stefano Gabbana.

De 100 exclusieve koelkasten, bestaande uit een combinatie van innovatie en een uitzonderlijk oog voor detail, combineren de kwaliteit en technologie van Smeg met de creativiteit en vakmanschap van Dolce&Gabbana.

Indien u meer informatie wilt ontvangen kunt u het online formulier invullen of contact opnemen via marketing@smeg.nl