Logo Smeg

DE NIEUWE FAB28 EN FAB32!

SMEG'S ICONISCHE KOELKASTEN KREGEN EEN MAKE-OVER!

Smeg’s iconische FAB28 en FAB32 zijn echte design klassiekers. De introductie van FAB is het voorbeeld van een modern ontwerp dat van een functioneel product een opvallend meubelstuk in het interieur heeft gemaakt. De koelkasten zijn beschikbaar in 15 verschillende kleuren waaronder nieuwe kleuren Taupe, Emerald Green en Ruby Red.

Met een sterke persoonlijkheid en unieke stijl zijn de FAB koelkasten voorlopers in de populaire 50’s woonstijl. Het vintage uiterlijk heeft ervoor gezorgd dat een essentieel apparaat in het huishouden getransformeerd is naar een klassiek item dat perfect past in ieder interieur. Geen wonder dat de Smeg FAB koelkasten de show stelen in vele reclames, internationale films en op social media.

De FAB28  en FAB32 krijgen nu nieuw leven ingeblazen door een interne make-over. Beide modellen zijn volledig vernieuwd qua technische specificaties, maar ook de retro-stijl werd volledig doorgetrokken naar de binnenkant van de koelkasten.

De exacte vernieuwingen:

  • De koelkasten kregen een volledig vernieuwende binnenkant met nieuwe legplanken.
  • De deurprofielen hebben nieuwe subtiele retro afrondingen gekregen.
  • toevoeging van de nieuwe LED verlichting, in de vorm van twee lange strips aan beide zijden van de koelkast, die zorgen voor uitermate helder zicht tot aan de achterkant van de koelkast.
  • Het multi-flow systeem dat voor een uniforme homogene verdeling van de koude lucht zorgt.
  • De life plus-lade om voedsel langer vers te houden op een ideale temperatuur (0-3 graden celcius) en vochtniveau.
  • De verbetering van het energieniveau: vanaf nu dragen zij Energieklasse A+++.
  • De FAB32 heeft ook vernieuwde diepvriesladen in de retro stijl.

Dankzij deze nieuwe eigenschappen is de laatste upgrade van de FAB28 en de FAB32 de ultieme combinatie van design & technologie. Een toestel dat er niet alleen fantastisch uitziet en goed presteert, maar ook een echte design statement maakt in je huis.