Logo Smeg

BEZOEK SMEG NEDERLAND TIJDENS ZORGTOTAAL 2017

14/02/2017

 
Van dinsdag 14 t/m woensdag 16 maart is Smeg Nederland aanwezig op de Zorgtotaal beurs in de Jaarbeurs te Utrecht; hét platform voor professionals werkzaam in de zorg.

Tijdens Zorgtotaal zal Smeg producten uit drie verschillende divisies presenteren; Projects, Foodservice en Instruments.

Zo biedt Smeg Projects veelzijdige oplossingen voor project inrichtingen, zoals zorginstellingen en begeleid wonen, presenteert Smeg Foodservice een verscheidenheid aan professionele apparatuur voor keukeninrichtingen en laat Smeg Instruments diverse professionele apparaten voor de zorg en laboratoria zien.

Smeg zal een breed assortiment producten presenteren met veelzijdige toepasbaarheid. Van multifunctionele, energiezuinige inductiefornuizen tot thermodesinfectie machines met de speciale configuratie voor het wassen en desinfecteren van baby flesjes. Daarnaast zal speciale aandacht worden gegeven aan de SWT260 semi-professionele afwasautomaat; deze machine kan vaat in slechts 7 minuten verwerken en is daarnaast voorzien van een specifiek desinfectie programma.

Bij Smeg ligt de nadruk op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Smeg staat op internationaal niveau bekend als toonaangevend vertegenwoordiger van “Made in Italy”.

De apparaten van Smeg worden ontwikkeld in de gecertificeerde laboratoria van Smeg, waarbij optimale prestaties en gereduceerd verbruik hoog in het vaandel staan. Constante en strenge controletests tijdens het gehele productieproces waarborgen absolute betrouwbaarheid van de producten. Bovendien beantwoorden alle apparaten van Smeg, dankzij steeds meer geavanceerde interfaces en programmeringsmogelijkheden, de behoeften en wensen van de gebruiker.

Bezoek Smeg tijdens Zorgtotaal op stand 09.C062.