Logo Smeg

BEZOEK SMEG FOODSERVICE OP DE HORECAVA

Ook dit jaar is SMEG weer aanwezig op de HORECAVA | DE VAKBEURS VOOR HORECAPROFESSIONALS

02/01/2018

Van maandag 8 t/m donderdag 11 januari 2018 staat SMEG Foodservice op de Horecava, dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Op de Horecava zal Smeg Foodservice een breed scala aan professionele apparatuur presenteren, die gekenmerkt wordt door design, hoge prestaties en duurzaamheid. De focus zal hierbij liggen op de professionele vaatwassers en ovens.

Dat Smeg in Nederland inmiddels een gevestigde naam is binnen de consumentenmarkt, is alom bekend. Maar wat minder bekend is, is dat Smeg al vanaf de begin jaren ‘80 met specifieke assortimenten is vertegenwoordigd in de professionele horecasector. Met de uitgebreide expertise heeft Smeg een breed assortiment professionele producten weten samen te stellen; van convectie ovens voor restaurants tot vaatwassers, minibars, vriezers en ijsmakers.

Bij Smeg ligt de nadruk op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Smeg staat op internationaal niveau bekend als toonaangevend vertegenwoordiger van “Made in Italy”. De apparaten van Smeg worden ontwikkeld in de gecertificeerde laboratoria van Smeg, waarbij optimale prestaties en gereduceerd verbruik hoog in het vaandel staan. Constante en strenge controletests tijdens het gehele productieproces waarborgen absolute betrouwbaarheid van de producten. Bovendien beantwoorden alle apparaten van Smeg, dankzij steeds meer geavanceerde interfaces en programmeringsmogelijkheden, de behoeften en wensen van de gebruiker.

SMART Label-award
Tijdens de HOST 2017, een internationale toonaangevende vakbeurs in Milaan, presenteerde Smeg Foodservice het nieuwe Steam Heat Recovery SHR + -systeem dat wordt gebruikt in de Topline vaatwasser HTY520DH. Tijdens de HOST heeft de Smeg vaatwasser de belangrijke SMART LABEL-award ontvangen voor innovatie binnen de horecasector. Hieruit blijkt wel dat de professionele vaatwassers van Smeg tot de top binnen dit segment behoren.

Al jarenlang heeft Smeg richtlijnen en doelstellingen die zich richten op duurzaamheid en respect voor het milieu. Hoge prestaties en laag verbruik zijn terug te vinden in alle apparaten van Smeg waarbij specifieke aandacht is voor de maximale efficiëntie qua energieklasse, uit respect voor het milieu en de samenleving. Smeg houdt, met betrekking tot duurzaamheid, niet alleen rekening met het milieu maar ook met de maatschappelijke verantwoordelijkheid die zij heeft. Dit is opgenomen in het ‘Kwaliteit, Milieu & Gezondheid en Veiligheid’ beleid, dat nauw samenhangt met de certificaten UNI EN ISO 9001, UNI EN ISO 14001 en OHSAS 18001.

www.smegfoodservice.nl