Logo Smeg

ARTISTIC & TRADITIONAL

Smeg bezocht samen met, Kim Feenstra de exhibitie Artistic & Traditional tijdens de Salone del Mobile 2019 in Milaan. In 2018 startte deze unieke samenwerking tussen Kim en Smeg Nederland van de exclusieve Dolce & Gabbana collectie – “Sicily is my Love”

Smeg bezocht samen met, Kim Feenstra de exhibitie Artistic & Traditional tijdens de Salone del Mobile 2019 in Milaan. In 2018 startte deze unieke samenwerking tussen Kim en Smeg Nederland van de exclusieve Dolce & Gabbana collectie – “Sicily is my Love”.

Na de handgeschilderde “Frigoriferi d’Arte” koelkasten, de collecties klein huishoudelijk “Sicily is my  Love” en “Divina Cucina” werken Smeg en Dolce & Gabbana opnieuw samen aan een lifestyleproject dat geïnspireerd is op de traditionele Siciliaanse kar.

Onverwachte combinaties - een broodrooster en een sandaal, een koffiezetapparaat en de “Sicily” designer tas, de “Divina Cucina” en een sneaker, een ketting en een blender- vertellen het verhaal van de vindingrijkheid en handvaardigheid die achter hun creatie schuilgaan, waardoor het schatten van de Italiaanse cultuur worden.  Deze originele combinaties omvatten geschiedenis en schoonheid, traditie en liefde voor handwerk, en worden iconen van een authentieke en eigentijdse levensstijl die synoniem is aan een nieuwe ervaring van luxe.

Design en fashion komen samen in een “Made in Italy” – project dat is gewijd aan de fascinerende iconografie van de Siciliaanse kar: een onverwacht en fantasierijk ontwerp dat nieuwe prikkels en interacties tussen de twee werelden blijft voeden.