Events

SMEG WOONT EUROCUCINA 2022 BIJ

Vier jaar na de laatste editie van EuroCucina (Salone del Mobile) verwelkomt SMEG opnieuw bezoekers

De 2022 editie van de Salone del Mobile op Rho Fiera Milano is open van 7 tot en met 12 juni. SMEG zal met alle nieuwe producten aanwezig zijn op stand M22 - M28 in Hal 11.

Een nieuw concept wat onder andere die te zien gaat zijn, is het Galileo project, het assortiment ovens dat een revolutie meebrengt in de kookervaring dankzij de combinatie van traditionele kookfuncties, stoom- en magnetronfuncties. Omnichef is het speerpunt van het project: drie technologieĆ«n in Ć©Ć©n oven, met professionele algoritmen en speciale functies om aan elke behoefte te voldoen.

Ontdek het Galileo universum

De aandacht voor detail en made in Italy design wordt weerspiegeld in nieuwe esthetische afwerkingen voor de Linea en Classici lijnen: het elegante Neptune Grey en het eigentijdse Black Matt.

Een van de noviteiten die in de stand te zien zijn, is de Area inductie kookplaat, uitgerust met een glanzend keramisch glasoppervlak in zwarte of zilveren versie met zeefdruk onder het glas en zonder vooraf ingestelde kookzones, voor maximale gebruiksflexibiliteit op een oppervlak van 90cm.

Ontdek de AREA inductie kookplaten

FAB koelkasten zijn een must: 9 gloednieuwe matte kleuren trekken de aandacht met speciale afwerkingen en de altijd aanwezige kronkelende vormen van retro inspiratie.

Ontdek alle FAB's tentoongesteld

 

Onder de gepresenteerde nieuwigheden, ook de restyling van de kleurrijke Portofino fornuizen, een eerbetoon aan het exclusieve Ligurische dorp. Met vernieuwde technologie en esthetiek worden ze tentoongesteld in 90, 120 en de nieuwe 150 cm groottes.

Portofino keukens

Technologie en design zijn ook de rode draad in de samenwerking tussen SMEG en toonaangevende merken als Dolce & Gabbana en Veuve Clicquot

DIVINA CUCINA

De tijdloze keuken gecreƫerd in samenwerking met Dolce & Gabbana.

VEUVE CLICQUOT KOELKASTEN

De FAB10 en FAB28 SMEG koelkasten gekleed in de speciale editie geel van Veuve Clicquot.

SMEG verwelkomt graag alle bezoekers op haar stand om het nieuws voor 2022 te delen