Melkopschuimers

De melkopschuimer van Smeg is ideaal voor een cappuccino, latte macchiato of flat white en voor instantdranken zoals warme chocolademelk.

De perfecte manier om uw koffiemoment compleet te maken.

De MFF01 kan melk perfect verwarmen of opschuimen en is dus ideaal om dik en romig schuim te maken voor je cappuccino, latte macchiato, en flat whites. Bovendien kan hij instantdranken maken, zoals dikke, soepele, authentieke warme chocolademelk of koud schuim, ideaal voormilkshakes. Laat je creativiteit de vrije loop met latte art. Dankzij de ergonomische hendel kunt u op zeer gecontroleerde wijze de mooiste ‘rosettas’ en ‘love hearts’ maken en indruk maken op uw vrienden.

6 vooringestelde programma's en een handmatige functie

Voorzien van de allernieuwste technologie en maar liefst6 vooringestelde programma's en een handmatige functie, voor eenvoudige, veilige bereiding van warme en koude drankenmet of zonder schuim, dankzij de verschillende menggardes. Het bedieningspaneel is voorzien van een pictogram voor ieder programma voor optimaal gebruiksgemak. In het midden van de bedieningsknop bevindt zich een aan-uitknop die licht geeft als het apparaat in gebruik is.

INTERNATIONALE PRIJZEN

Smeg staat bekend om zijn hoogwaardige designproducten en deze reputatie neemt wereldwijd toe. Onze grote en kleine huishoudelijke apparaten hebben meerdere belangrijke designprijzen gewonnen.

De nieuwe Smeg MFF01 melkopschuimer heeft een van de Good Design Awards 2019 gewonnen.

Lees meer

Smeg milk frother series:

MFF01PBEU

Milk Frother, Pastelblauw, Jaren 50
Ontdek meer

MFF01CREU

Milk Frother, Crème, Jaren 50
Ontdek meer

MFF01BLEU

Milk Frother, Zwart, Jaren 50
Ontdek meer

MFF01PGEU

Milk Frother, Jaren 50
Ontdek meer

MFF01PKEU

Milk Frother, Roze, Jaren 50
Ontdek meer

MFF01RDEU

Milk Frother, Rood, Jaren 50
Ontdek meer

MFF01WHEU

Milk Frother, Wit, Jaren 50
Ontdek meer