KLEINE HUISHOUDELIJKE APPARATEN

KLEINE HUISHOUDELIJKE APPARATEN

De nieuwe iconen van de huiselijke ruimte

DE MODERNE MANIER OM THUIS TE GLANZEN

- SPECIAL EDITION -

De broodrooster met twee sneden en de waterkoker uit het Smeg 50’s Style-assortiment zijn de sterren van de nieuwe Special Edition-collectie, nu verkrijgbaar in exclusieve Gold- en Rose Gold-tinten.

Lees verder

Witte keukenmixer met glazen kom

- SPECIAL EDITION - 

Met de keukenmixer met glazen kom kunt u kijken naar de ingrediënten die worden verwerkt terwijl de machine draait, en maximale prestaties leveren: de capaciteit van 4,8 liter maakt het perfect voor volumineuze mengsels en deeg, en de niveaus voor vloeistoffen zijn aangegeven op de kom zelf.

Ontdek het

Koffiemolen

De nieuwe koffiemolen biedt professionele maalresultaten zonder in te boeten aan functionaliteit met de onmiskenbare Smeg-stijl.

Ontdek meer

Melkopschuimer

Smeg melkopschuimer is het nieuwe kleine apparaat voor het bereiden van warme en koude dranken om zelfs de beste koffiezaken in een oogwenk te evenaren.

Espressomachine

De Smeg-espressomachine, die het assortiment kleine apparaten in de stijl van de jaren 50 uitbreidt, haalt de Italiaanse koffietraditie in huis en verovert de veeleisende smaakpapillen van Italiaanse espressoliefhebbers

Filterkoffiemachine

Met de Smeg filterkoffiemachine kunt u zichzelf trakteren op een beetje alledaagse luxe, zodat u een heerlijk aromatische, rijk gearomatiseerde Amerikaanse koffie kunt bereiden.

Sicily is my love

De collectie kleine apparaten gemaakt door Smeg met onmiskenbare creativiteit door Dolce&Gabbana

Bekijk de collectie
Smeg small domestic appliances