IN DE KEUKEN MET SMEG

IN DE KEUKEN MET SMEG

Koken, verwarmen, conserveren: een rondleiding door de keuken tussen technologie en organisatie.

Kies de juiste elementen, de onmisbare functies en de programma's die optimale prestaties opleveren. Energiezuinig of met een baanbrekende prestatie.

De perfecte combinatie van koken en extractie

Met HOBD kent design geen grenzen: inductie koken wordt gecombineerd met een afzuiging in een apparaat met een elegant, minimalistisch ontwerp, met aandacht voor zelfs de kleinste details voor maximale bruikbaarheid en efficiëntie.

Lees verder

De drievoudige formule voor een gezonder leven

Professionele producten worden in een huiselijke omgeving gebracht, vacumeerlades en blast chillers zijn beschikbaar voor echt deskundige kookresultaten. Innovatieve producten die de manier waarop u voedsel bereidt en kookt, kunnen transformeren.

Lees verder

Koken met stoom

Een eeuwenoude, gezonde kookmethode die de echte essentie van voedsel behoudt en versterkt.

Lees verder