Victoria
Esthetiek

Victoria

Liefde voor details en een passie voor traditie.

Bekijk de collectie

Victoria schept een nostalgische sfeer waar de tijd stil lijkt te staan en waar passie voor goed eten tot uiting komt in ultieme aandacht voor details.

DE VICTORIA-SERIE

De exclusieve esthetiek, de voortreffelijke kwaliteit en het onmiskenbare design maken elk Smeg-apparaat uniek. De Victoria-serie is daar geen uitzondering op.

Geïnspireerd door het allereerste ‘Elisabeth’ fornuis van Smeg, geproduceerd in 1948, weerspiegelt de Victoria-reeks perfect de essentie van tijdloos klassiek design en exclusieve esthetiek, dankzij Smeg's kenmerkende jaren 50 stijlbranding, solide bedieningselementen en premium bouwkwaliteit.

Ovens

Smeg-ovens worden ontworpen en geproduceerd in Italië. Het zijn voortreffelijke apparaten met exclusieve designs die altijd topprestaties leveren.
 

Lees verder

lades

De compacte apparaten zijn verkrijgbaar met diverse lades.

Lees verder

kookplaten

De kookplaten van Smeg combineren kwaliteitsmaterialen met baanbrekende technologie. U heeft de keuze uit een groot aantal vormen, afmetingen en kookmethoden, zodat de kookplaat perfect past bij de esthetiek van uw oven.
 

Afzuigkappen

Ook in de afzuigkappen van Smeg komt de elegantie en de stijl van de keuken eromheen terug. Ook de afzuigkappen combineren kwaliteitsdesign met de beste materialen. Er is een groot aantal modellen beschikbaar, die variëren in esthetiek, afzuigmethode en motorcapaciteit/uitgangsvermogen, zodat ze passen in elk type keuken.
 

Fornuizen

A passion for cooking deserves an outstanding cooker, with a harmonious blend of practicality and style. Smeg offers genuine design icons where style and elegance go hand in hand with high performance, user-friendliness and minimal consumption.

Een passie voor koken verdient een buitengewoon fornuis met een harmonieuze mix van gebruiksvriendelijkheid en stijl. Smeg ontwerpt echte designiconen waarbij stijl en elegantie hand in hand gaan met topprestaties, gebruiksgemak en een minimaal verbruik.
 

Koelkasten

Smeg heeft een aanzienlijk aantal verschillende koelkastmodellen ontwikkeld om te zorgen dat eten en drinken perfect vers blijft.

BEKIJK ALLE VICTORIA-PRODUCTEN

Liefde voor details en een passie voor traditie.

Ontdek alle producten
BIJPASSENDE COLLECTIE

Elke esthetische designfamilie bestaat uit diverse producten die perfect bij elkaar passen.

Alle esthetische lijnen