Linea
Esthetiek

Linea

Weerspiegelt elegantie.

Bekijk de collectie

De Linea-collectie van SMEG is een eerbetoon aan het basiselement van design: de lijn. Linea is op nonchalante wijze simpel, evenwichtig en minimalistisch en past perfect in de meest moderne keukens. 

Weerspiegelt elegantie

De Linea-collectie is uitgerust met Stopsol® Supersilver-glas, een supersterk materiaal met een kristalachtige doorschijnendheid voor een spiegelende afwerking. In combinatie met het satijnen roestvrijstaal van SMEG geeft dit de serie een weerspiegelende schoonheid die u moet zien om het te geloven. De strakke, eenvoudige en prachtig uitgevoerde collectie is verkrijgbaar in het wit, zwart of zilver en heeft een roestvrijstalen afwerking voor een verfijnd 'Made in Italy'-stijlstatement. De compacte snelle inbouwovens, stoom-inbouwovens en multifunctionele inbouwovens zijn voorzien van de nieuwste technologie, zodat u sneller avondeten, gezonde stoomgerechten en eenvoudige nieuwe en gevarieerde menu's kunt maken. Ultieme technologie in stijl.

Ovens

SMEG-ovens worden ontworpen en geproduceerd in Italië. Het zijn voortreffelijke apparaten met exclusieve designs die altijd topprestaties leveren.
 

Bekijk de producten

Lades

De compacte apparaten zijn verkrijgbaar met diverse lades.

Bekijk de producten

Wijnklimaatkasten

Met SMEG-wijnklimaatkasten maakt u van uw keuken een wijnkelder. Zo kunt u verschillende flessen op de optimale temperatuur houden, klaar om ze te serveren aan uw gasten.

Bekijk de producten

Kookplaten

De kookplaten van SMEG combineren kwaliteitsmaterialen met baanbrekende technologie. U heeft de keuze uit een groot aantal vormen, afmetingen en kookmethoden, zodat de kookplaat perfect past bij de esthetiek van uw oven.

Bekijk de producten

Afzuigkappen

Ook in de afzuigkappen van SMEG komt de elegantie en de stijl van de keuken eromheen terug. De afzuigkappen combineren kwaliteitsdesign met de beste materialen. Er is een groot aantal modellen beschikbaar, die variëren in esthetiek, afzuigmethode en motorcapaciteit/uitgangsvermogen, zodat ze passen in elk type keuken.

Bekijk de producten

Koffiemachines

SMEG-koffiemachines zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren en passen perfect bij andere apparaten in dezelfde esthetische lijn. Zo maken ze uw keuken in stijl af.

Bekijk de producten

Blast Chillers

De nieuwe SMEG-blast chiller voor thuis helpt u met het dagelijkse werk in de keuken. Hij bespaart tijd en beperkt verspilling tot een minimum, terwijl het eten van topkwaliteit blijft.

Bekijk de producten
Bekijk alle Linea producten

Onderscheidende producten met moderne, minimalistische designtrends.

Ontdek alle producten
BIJPASSENDE COLLECTIE

Elke esthetische designfamilie bestaat uit diverse producten die perfect bij elkaar passen.

Alle esthetische lijnen