Dolce Stil Novo
Esthetiek

Dolce Stil Novo

Een serie waarin donker licht wordt en waarin esthetiek en functionaliteit perfect samengaan. Elementen die in de hele serie terugkomen, zijn nobele materialen, een monochroom oppervlak en koperen en roestvrijstalen details.

Bekijk de collectie

Dolce Stil Novo heeft een minimalistische stijl met zwart Eclipse-glas. De details van verfijnd koper of roestvrijstaal zorgen voor een tijdloze, elegante esthetiek.

EEN GOED AFGESTEMDE, RIJKE SERIE

Dolce Stil Novo integreert de karakteristieke Italiaanse flair van SMEG moeiteloos met toonaangevende keukentechnologie. Zo maakt u elke culinaire creatie in stijl en met eindeloos gebruiksgemak.

De uitstraling is er één van ononderbroken lijnen, precisie en onmiskenbare kwaliteit. Elk culinair meesterwerk komt tot leven.

De inspiratiebron voor de collectie is een Italiaanse liefdesgedichtenbeweging uit de 13e eeuw. Het resultaat is een nieuwe standaard in vorm en functie voor de moderne thuiskeuken.

Dolce Stil Novo is een nieuwe uiting van genialiteit in zowel technologie als design. Het is SMEGS meest uitgebreide serie apparaten. Elk apparaat heeft een eigen designesthetiek en sluit tegelijkertijd perfect aan bij de andere apparaten. Dolce Stil Novo bestaat uit Thermoseal- en Thermoseal Plus-ovens van 60 cm; Multifunctionele stoomovens en snelle compacte ovens van 45 cm; een blast chiller van 45 cm, een wijnklimaatkast, een koffiemachine met bijbehorende sommelier-, vacuüm, opwarm- en bewaarlades; gas-, inductie-, en combikookplaten; en een grote wijnklimaatkast.

Artistieke pannendragers

De Blade-Flame burners beschikken over moderne rvs pannendragers met titanium coating. Deze kookplaten kunnen tevens gepersonaliseerd worden door middel van de optionele pannendragers in de vorm van vogels, fruit, bladeren of insecten. Zo kan er een speelse twist worden gegeven aan deze unieke kookplaten.

Ovens

SMEG-ovens worden ontworpen en geproduceerd in Italië. Het zijn voortreffelijke apparaten met exclusieve designs die altijd topprestaties leveren. De Dolce Stil Novo-serie bestaat uit ovens met een koperen of roestvrijstalen afwerking, met een drukopening of een standaardhandgreep en met diverse bakmethoden. 
 

Lees verder

Lades

Een vacuümlade, een opberglade, een opwarmlade en een sommelierlade. Afgewerkt met elegant zwart glas met koperen of roestvrijstalen details. Kies de perfecte match voor uw lifestyle.

Lees verder

Wijnklimaatkasten

De wijnklimaatkasten in de Dolce Stil Novo-serie van SMEG zijn verkrijgbaar in een variant van 45 cm met een drukopening en een afwerking van elegant zwart glas met koperen of roestvrijstalen details. En in een variant van 82 cm voor onder het aanrecht met een elegante glazen Eclipse-deur en een handgreep.

Lees verder

Kookplaten

Dolce Stil Novo-kookplaten van SMEG combineren kwaliteitsmaterialen met baanbrekende technologie. U heeft de keuze uit een groot aantal vormen, afmetingen en kookmethoden. De kookplaten zijn verkrijgbaar met een roestvrijstalen of een koperen afwerking.

Lees verder

Afzuigkappen

In de Dolce Stil Novo-afzuigkappen van SMEG komt de elegantie en de stijl van de keuken eromheen terug. Ook de afzuigkappen combineren kwaliteitsdesign met de beste materialen. Ze zijn verkrijgbaar met een roestvrijstalen of koperen afwerking en met verschillende functionaliteiten.

Lees verder

Koffiemachines

De Dolce Stil Novo-koffiemachines van SMEG zijn 45 cm groot en afgewerkt met elegant zwart glas en koperen of roestvrijstalen details.

Lees verder

Blast Chillers

De Dolce Stil Novo-blast chillers voor thuis zijn afgewerkt met elegant zwart glas en koperen of roestvrijstalen details.

Lees verder
Bekijk alle Dolce Stil Novo producten

Ware kunstwerken die van iets praktisch iets prachtigs maken.

Ontdek alle producten
BIJPASSENDE COLLECTIE

Elke esthetische designfamilie bestaat uit diverse producten die perfect bij elkaar passen.

Alle esthetische lijnen