Classici
Esthetiek

Classici

Door Guido Canali Studio. Een smaakvol en klassiek design met compacte volumes en strakke vormen.

Bekijk de collectie

Wat deze serie uniek maakt, is het stilistisch rigoureuze gebruik van roestvrijstaal. Bij Classici ligt de nadruk op de unieke bedieningsknoppen en op de strakke, verfijnde en ergonomische handgrepen die typische elementen van industrieel design met elkaar combineren.

DE CLASSICI-SERIE VAN CANALI STUDIO

Classici is de naam van de eerste esthetische lijn die SMEG samen met architect Guido Canali heeft ontworpen. Wat deze serie uniek maakt, is het stilistisch rigoureuze gebruik van roestvrijstaal. De Classici lijn bestaat uit ovens, kookplaten, koffiemachines, koelkasten en afzuigkappen. Bij de serie ligt de nadruk op de unieke bedieningsknoppen en op de strakke, verfijnde en ergonomische handgrepen van de ovens, die samen industrieel design uitstralen.

Naast een stijlvolle esthetiek, waarin de waarden van het merk SMEG tot uiting komen, hebben deze producten ook functionaliteit en prestaties waarmee ze tot de meest veelzijdige op de markt behoren.

Ovens

SMEG-ovens worden ontworpen en geproduceerd in Italië. Het zijn voortreffelijke apparaten met exclusieve designs die altijd topprestaties leveren. Bij Classici ovens van SMEG ligt de nadruk op de unieke regelknoppen en op de handgrepen van de ovens, waarbij de strakke, verfijnde en moderne vormen samen industrieel design uitstralen.

Bekijk de Classici ovens

Lades

De compacte apparaten zijn verkrijgbaar met diverse lades.

Bekijk de Classici lades

Wijnklimaatkasten

De wijnklimaatkasten uit de Classici serie van SMEG zijn afgewerkt met roestvrijstaal en verkrijgbaar in versies van 45 en 82 cm.

Bekijk de Classici wijnklimaatkasten

Kookplaten

De kookplaten van SMEG combineren kwaliteitsmaterialen met baanbrekende technologie. U heeft de keuze uit een groot aantal vormen, afmetingen en kookmethoden, zodat de kookplaat perfect past bij de esthetiek van uw oven.

Bekijk de Classici kookplaten

Afzuigkappen

Ook in de afzuigkappen van SMEG komt de elegantie en de stijl van de keuken eromheen terug. De afzuigkappen combineren kwaliteitsdesign met de beste materialen. Er is een groot aantal modellen beschikbaar, die variëren in esthetiek, afzuigmethode en motorcapaciteit/uitgangsvermogen, zodat ze passen in elk type keuken.

Bekijk de Classica-afzuigkappen

Koffiemachines

SMEG-koffiemachines zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren en passen perfect bij andere apparaten in dezelfde esthetische lijn. Zo maken ze uw keuken in stijl af.

Bekijk de Classici koffiemachines

Fornuizen

De Opera is een degelijk en zeer betrouwbaar fornuis. Het is verkrijgbaar in 4 afmetingen met een gas- of inductiekookplaat en sluit zo aan op al uw wensen.

Bekijk de Classici fornuizen

Koelkasten

SMEG heeft een aanzienlijk aantal verschillende koelkasten ontwikkeld om te zorgen dat eten en drinken perfect vers blijft.  

Bekijk de Classici koelkasten
BEKIJK ALLE CLASSICA-PRODUCTEN

Een smaakvol en klassiek design met compacte volumes en strakke vormen.

Ontdek alle producten
BIJPASSENDE COLLECTIE

Elke esthetische designfamilie bestaat uit diverse producten die perfect bij elkaar passen.

Alle esthetische lijnen