Jaren '50
Esthetiek

Jaren '50

Stijlvolle apparaten met levendige kleuren en een vlot design.

Bekijk de collectie
Scrollen
Jaren '50
Esthetiek

Jaren '50

Stijlvolle apparaten met levendige kleuren en een vlot design.

Bekijk de collectie
Scrollen

De ronde vormen, de chromen details en de heldere kleuren geven elke ruimte stijl en karakter. Een betoverende serie voor liefhebbers van stijl en design.

DE JAREN '50-SERIE

De Jaren '50-serie van SMEG bestaat uit designs die onmiskenbaar vintage zijn. De klassieke, ronde lijnen en levendige kleuren gaan perfect samen met baanbrekende technologie.

De FAB, de oorspronkelijke en toonaangevende gekleurde koelkast, is meer dan een koelkast alleen. Hij domineert zijn omgeving, net als een bank of lamp in de woonkamer. SMEG heeft ook een serie andere apparaten ontwikkeld met precies hetzelfde vintage-thema: koelkasten in diverse formaten en met diverse capaciteiten, vriezers, wasmachines en vaatwassers. Ze zijn altijd sprekend en eclectisch. De vaandeldragers van 'Made in Italy'-design, dat wereldwijd bekend staat om zijn kunstzinnigheid, functionaliteit en kwaliteit.

Bekijk alle modellen

Koelkasten

SMEG heeft een aanzienlijk aantal verschillende koelkastmodellen ontwikkeld om te zorgen dat eten en drinken perfect vers blijft.  

Bekijk de producten

Afzuigkappen

In de afzuigkappen van SMEG komt de elegantie en de stijl van de keuken eromheen terug. Ook de afzuigkappen combineren kwaliteitsdesign met de beste materialen. Er is een groot aantal modellen beschikbaar, die variëren in esthetiek, afzuigmethode en motorcapaciteit/uitgangsvermogen, zodat ze passen in elk type keuken.

Bekijk de producten

Kranen

Aandacht voor details en innovatie hebben bij SMEG altijd topprioriteit gehad. Zodoende zijn er ook diverse soorten kranen ontwikkeld met verschillende designs, functies en afwerkingen. Ze maken de gootsteencollectie perfect af.

Bekijk de producten

Wasmachines

Aandacht voor details, gebruiksvriendelijkheid en optimale prestaties: de unieke kenmerken van SMEG-wasmachines.

Bekijk de producten

Vaatwassers

Vrijstaande of ingebouwde vaatwassers van SMEG zijn de ideale manier om uw keuken in stijl af te maken. 

Bekijk de producten

Uw creativiteit, onze hulpmiddelen

DE NIEUWE ICONEN VOOR THUIS

De SMEG-lijn met kleine huishoudelijke apparatuur is voortgekomen uit de fusie tussen technologie, esthetiek en functionaliteit en uit de jaren '50-stijl met zijn unieke vormen en zijn unieke sfeer.

De ronde retro-lijnen en -kleuren hebben een nieuwe, moderne twist gekregen zodat het echte hoofdrolspelers worden in de keuken.

Van de iconische FAB28-koelkast tot de nieuwste generatie kleine huishoudelijke apparaten, de 50's Style-lijn bestaat uit unieke, veelzijdige, anticonformistische producten en is bedoeld voor mensen die graag omringd worden door objecten met een sterk karakter, zonder het zicht te verliezen van hoogwaardige prestaties.

Ontdek alle modellen

Broodroosters

De vorm van de SMEG-broodroosters is een perfecte combinatie van ergonomie, functionaliteit en esthetisch evenwicht. Ontbijt, lunch, brunch of gewoon een tussendoortje? Als u eenmaal verliefd bent op de Jaren '50-broodroosters van SMEG, vindt u altijd wel een excuus om ze te gebruiken.

Bekijk de producten

Waterkokers

Met zijn mix van technologie en subtiele retrostijl maakt de waterkoker elk moment speciaal, van het ontbijt tot een kop thee en van een korte pauze tot een ontspannen avond. Hij kookt water snel, nauwkeurig en efficiënt.

Bekijk de producten

Keukenmachines

Cake voor vrienden, de unieke geur van zelfgebakken brood, verse pasta om gasten mee te verwennen... met de SMEG-keukenmachine worden al uw recepten werkelijkheid. Een betrouwbare, robuuste en efficiënte keukenhulp.

Bekijk de producten

Staafmixers

De staafmixer heeft een robuust, functioneel en uiterst handzaam design met een ergonomische anti-sliphandgreep. Een onmisbare keukenhulp om snel en intelligent mee te koken.
 

Bekijk de producten

Slowjuicers

De SMEG-slowjuicer is zorgvuldig ontwikkeld zodat hij de meest verfijnde verse sappen kan maken. Zo krijgt u vanzelf trek in een frisse en gezonde levensstijl.

Bekijk de producten

Citruspersen

De ronde citruspers barst van de persoonlijkheid en is een eerbetoon aan de Italiaanse wortels van SMEG. Italianen houden enorm van citrusvruchten, en het klimaat in het zuiden van het land is ideaal om die te kweken.

Bekijk de producten

Koffiemachines

SMEG-koffiemachines kunnen overweg met zowel gemalen koffie als met koffiepads. Zo kunnen liefhebbers van Italiaanse koffie zelf hun favoriete gebrande koffie kiezen en thuis genieten van echte smaak en pure aroma's. Net als in een espressobar.

Bekijk de producten

Melkopschuimers

De SMEG-melkopschuimer is de perfecte manier om uw koffiemoment compleet te maken. Ideaal voor een cappuccino, latte macchiato of flat white en voor instantdranken zoals warme chocolademelk.

Bekijk de producten

Koffiemolens

Met de SMEG-koffiemolen kunt u uw eigen koffiebonen malen en thuis genieten van de meest verse, authentieke koffie.

Bekijk de producten

Blenders

Ontbijten met een gezonde fruit- en yoghurtsmoothie, na het sporten op krachten komen met een verfrissende drank, lunchen met een snelle en eenvoudige veloutésaus... de SMEG-blender is de perfecte manier om ingrediënten met verschillende samenstellingen te mengen, voor elk moment van de dag.

Bekijk de producten
BEKIJK ALLE PRODUCTEN IN JAREN '50-RETROSTIJL

Stijliconen met retrokleuren en retrolijnen.

Ontdek alle producten
BIJPASSENDE COLLECTIE

Elke esthetische designfamilie bestaat uit diverse producten die perfect bij elkaar passen.

Alle esthetische lijnen