Drogers

Drogers

De drogers van SMEG bieden uitmuntende prestaties, een uniek ontwerp en combineren functionaliteit met technologie en stijl.

DROOGTROMMEL

De structuur van de hartvormige droogtrommel creëert een beschermende luchtlaag tussen de kleding en de trommel bij het ronddraaien van de kleding. Dit vermindert wrijving en beschadiging van de stof. De trommel zorgt bovendien voor luchtigheid rondom de kleding en biedt daarmee uitstekende luchtstroming en droogprestaties.

HET DROGEN VAN WOLLEN KLEDING

Dankzij de warmtepomptechnologie wordt hete lucht bewaard en hergebruikt. Dit is beter voor het milieu en vermindert de gebruikskosten. De trommel maakt gebruik van een energiebesparend warmte-uitwisselingssysteem en de temperatuur is daardoor aanzienlijk lager dan bij traditionele drogers. Hierdoor wordt uw kleding beter beschermd.

Naast elkaar of gestapeld

Als u de mogelijkheid hebt voor twee aparte apparaten of als uw voorkeur gewoon uitgaat naar een wasmachine en droger, dan kunt u ervoor kiezen om ze op elkaar te plaatsen (met behulp van de stacking kit) of naast elkaar.