Logo Smeg

SMEG WINT DE IF DESIGN AWARD 2017

07/02/2017

Smeg wint de iF Design Award 2017

Al meer dan 60 jaar zijn de iF Design Awards één van de meest prestigieuze internationale prijzen op het gebied van design. Een internationale high-profile jury, bestaande uit ongeveer 60 experts uit meer dan twintig landen, beoordeelt meer dan 5.500 inzendingen uit 59 landen om te bepalen wie deze felbegeerde erkenning van uitmuntend design zal ontvangen.

Smeg heeft de prestigieuze iF Design Award 2017 gekregen voor de unieke, kleurrijke Portofino fornuizen en de bijzonder gestroomlijnde nis 45 cm wijnklimaatkasten uit de Dolce Stil Novo lijn. Deze winnende producten zullen worden toegevoegd aan de bekende iF Design app. Deze app dient voor velen als een bron van inspiratie, als archief, gids en als een spiegel van hedendaags design.

Na afloop van de prijsuitreiking op 10 maart a.s. BMW Welt te München, zullen de winnende Portofino en Dolce Stil Novo producten, net als de reeds bekroonde broodrooster en keukenmachine, te zien zijn in een van de drie opeenvolgende speciale shows in de iF Design tentoonstelling in Hamburg.

De iF design tentoonstelling Hamburg is een permanente tentoonstelling gelegen in het centrum van Hamburg HafenCity, dé plek voor mensen met een speciale interesse in design en architectuur.

Adres: Hongkongstrasse 6, 20457 Hamburg, Duitsland.